02/05/2024

Κάθε μήνα και Cage Survivor μετά το καλοκαίρι!

Μηνιαία συνήθεια θέλουν οι διοργανωτές του Cage Survivor να κάνουν το event τους. Δύο εκ των διοργανωτών του CS, ο Γιάγκος Πολατίδης και ο Άρης Χατζηιακώβου, βρέθηκαν σήμερα το πρωί, ζωντανά, στην μαχητική ραδιοφωνική εκπομπή του fightsports.gr «Fightcast» στον Sport24 radio 103,3 και μίλησαν για το πολύπαθο Cage Survivor 4 που είδε το δημοψήφισμα να ανακοινώνεται για μία μέρα μετά και να του κόβει αρκετή από την φόρα αλλά τελικά να παραδίδει ίσως την καλύτερη διοργάνωση, τουλάχιστον από πλευράς θεάματος. Επίσης, μας ανακοίνωσαν και τα άμεσα σχέδιά τους για μετά το καλοκαίρι που θα εισάγουν τα Cage Survivor Fight Nights, που θα είναι MMA events λίγο μικρότερης εμβέλειας, για τους πιο ταλαντούχος αλλά νέους μαχητές που θέλουν παιχνίδια στα πόδια και τα χέρια τους.

Όσοι ξεχωρίζουν σε αυτά θα βρίσκουν και πιο εύκολα μια θέση στα μεγάλα CS όπου θα έχουμε κανονικά διεκδικήσεις τίτλων και διεθνή παιχνίδια όπως μέχρι σήμερα ενώ σιγά σιγά, οι Έλληνες μαχητές που θα έχουν φτιάξει το επίσημο ρεκόρ τους θα βρίσκουν ευκαιρίες και για καλά παιχνίδια στο εξωτερικό.

Τα Fight Night αναμένεται να είναι 6 ή 8 κάθε χρόνο περίπου, συν τα 3 μεγάλα CS θα έχουμε σχεδόν κάθε μήνα MMA event, και αυτή η συχνότητα είναι κάτι που έλειπε πάρα πολύ από το άθλημα!