29/04/2024

Ιrene Aldana: To πυροβόλο του Invicta στο Fightsports.gr

Είναι 27 χρονών και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο κορυφαίο γυναικείο promotion, με τις εντυπωσιακές της νίκες. Ο λόγος για την Irene Aldana από το Μεξικό, που πριν από μία εβδομάδα διέλυσε την έμπειρη Jessamyn Duke και πολύ σύντομα μπορεί να μπει στο μπλοκάκι του Dana White.

#InvictaFC16 Lobo Gym Mma’s Irene Aldana knocks out Jessamyn «The Gun» Duke in R1, improves to 6-2 w/ 6 finishes.

Δημοσιεύτηκε από The MMA Bulletin στις Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Το Fightsports.gr επικοινώνησε μαζί της για να δει τις σκέψεις της, όσον αφορά το μέλλον της στο promotion, μας ανέλυσε πως είδε το παιχνίδι τίτλου της Tate με την Holm, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ronda Rousey!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ιrene το τελευταίο σου παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό, απέναντι σε μία έμπειρη αθλήτρια. Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου; Ίσως μία ευκαιρία στο UFC;

«Ο στόχος μου είναι πάντα ένας. Ο τίτλος του promotion και να αγωνίζομαι όσο καλύτερα μπορώ. Όσον αφορά το UFC, νομίζω πως όλοι οι αθλητές θέλουν να παίξουν εκεί, διότι υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Θα το ήθελα πάρα πολύ».

 

Τα περισσότερα παιχνίδια σου καταλήγουν σε νοκ άουτ και γενικότερα βασίζεσαι στο striking. Προτιμάς την όρθια μάχη και γιατί;

«Ψάχνω πάντα το νοκ άουτ στα παιχνίδια μου και όταν έρχεται αυτό, είμαι χαρούμενη. Κατατάσσω τον εαυτό μου, ως striker, οπότε απολαμβάνω το παιχνίδι στο όρθιο. Πάντως δουλεύω σε όλα τα στυλ εξίσου και μπορώ να πετύχω το τελείωμα με οποιοδήποτε τρόπο».

Υπάρχει κάποια αθλήτρια που θα ήθελες να πάρεις ρεβάνς;

«Δεν ψάχνω γενικά τις ρεβάνς. Θέλω μόνο αγώνες με τις καλύτερες αθλήτριες στον πλανήτη. Αυτές που θα μπουν εμπόδιο για να φτάσω στον τίτλο».

Στην κατηγορία σου υπάρχουν σπουδαίες αθλήτριες στο UFC. Ποια είναι η γνώμη σου για την Ronda Rousey και το ματς τίτλου Tate- Holm; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αθλήτρια που σου αρέσει;

«Αρχικά σέβομαι απεριόριστα την Ronda. Έχει κάνει φοβερή δουλειά για τις ΜΜΑ. Θα επιστρέψει δυνατή!Όσο για το Tate- Holm ήταν συναρπαστικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Φοβερό πλάνο, οι κορυφαίες στο είδους τους, όπου είδαμε πυγμαχία vs πάλη. H ανατροπή της Miesha στα παιχνίδια ήταν φανταστική. Έβαλε όλη την καρδιά της. Σεβασμός και στις δύο αθλήτριες και εύχομαι να τις δω ξανά μαζί»!

Αν υπάρξει μία πρόταση να αγωνιστείς στην Ελλάδα θα το έκανες;

«Φυσικά θα ερχόμουν και θα το ήθελα πολύ»!