15/05/2024

«Θέλω να δω τον Dana White να παίζει με τον Wonderboy…»

Ο welterweight πρωταθλητής του UFC Tyrone Woodley, σχολιάζει μετά την συνέντευξη τύπου του UFC 209 όλους όσους δήλωσαν απογοητευμένοι με την μάχη τίτλου του με τον Stephen «Wonderboy» Thompson καλό θα ήταν να δοκιμάσουν να μπουν στο κλουβί μαζί του, μαζί και ο πρόεδρος του UFC Dana White.


O Woodley τονίζει πόσο ιδιαίτερο και επικίνδυνο στυλ έχει ο Thompson και όλοι αυτοί που πήγαν να τον «δείρουν» έφυγαν ηττημένοι. Προσθέτει πως και αυτού του αρέσουν οι μάχες με τα ΚΟ και το θέαμα αλλά δεν γίνεται να είναι πάντα έτσι. Κάποιες φορές, λέει, πρέπει να παίξεις με τακτική για να μείνεις πρωταθλητής.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση εμένα είναι ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της κριτικής απευθύνεται αποκλειστικά στον Woodley, ενώ ο Thompson, που λίγες μέρες πριν ο GSP τον είπε τον καλύτερο striker που έχει, ευθύνεται εξίσου για οποιαδήποτε έλλειψη θεάματος. Και οι δύο τους περίμενε ο ένας τον άλλον, απέφυγαν να σπρώξουν τον ρυθμό και ήταν διστακτικοί.

Επίσης, σίγουρα τέτοιες εμφανίσεις δεν θα φέρουν τις μεγάλες αμοιβές για τον Woodley αλλά το να έχανε την ζώνη αυτή τη στιγμή θα τον πήγαινε πολύ πιο πίσω. Σιγά μην του έδινε ο Dana White την ευκαιρία να την διεκδικήσει ξανά σύντομα.

Και ο GSP άκουγε πολύ κριτική γιατί ήταν «βαρετός» αλλά είχε τόσο μεγάλο ρεκόρ που την ξεπέρασε.

Δεν λέω ότι θα γίνει GSP o Woodley αλλά αν έχανε θα πήγαινε πολύ πίσω στην σειρά.

Το MMA ειδικά στο UFC είναι πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό σαν καριέρα και η πτώση είναι μεγάλη. Δεν είναι αυτοί οι δύο οι μόνοι πρωταθλητές που παίρνοντας την ζώνη έγιναν πιο προσεχτικοί και σταμάτησαν να τελειώνουν τους αγώνες τους.  Αυτή είναι μεγάλη κουβέντα βέβαια και θα την αναλύσουμε και αυτή περισσότερο σύντομα/

Έχει την ευκαιρία ο Woodley στην επόμενη μάχη να δείξει αν το έχει το πιο θεαματικό ή όχι αλλά αν παίξει με τον Maia και κάτσει πίσω και περιμένει μάλλον θα κάνει 5 γύρους με ένα ανθρώπινο Backpack κολλημένο πάνω του.