18/05/2024

Θέλει τίτλο το «κτήνος»

Το UFC στην ευρωπαϊκή του τουρνέ θα πάει και στην Ολλανδία τον ερχόμενο Μάιο με το main event της συγκεκριμένης βραδιάς να καλεί τους φανς των ΜΜΑ της «Γηραιάς Ηπείρου» στο μεγάλο σόου του λιμανιού του Ρότερνταμ.

Ο Ολλανδός Alistair Overeem που θα είναι και ο οικοδεσπότης της βραδιάς όπως είναι ήδη γνωστό θα χτυπηθεί με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της διοργάνωσης Andrei Arlovksi. Το παιχνίδι αυτό έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των φαν γιατί οι δύο MMAer είναι εκτός από κορυφαίοι και συναθλητές στο ίδιο Gym.

Τι λέει όμως γι’αυτή τη συγκυρία ο τεράστιος «Reem»: «Εδώ μιλάμε για δουλειά. Μιλάμε για μπίζνες και αθλητισμό δεν χωράνε συναισθηματισμοί. Μας δόθηκε ένα παιχνίδι και θα το πάρουμε, δίνοντας θέαμα.»

Για τους επόμενους στόχους του ο Ολλανδός ήταν 100% ξεκάθαρος: «Μετά τον Arlovski έχω ζητήσει παιχνίδι τίτλου. Το δικαιούμαι… «

Όσον αφορά τους πιο ρομαντικούς και τα… συναισθήματα η παρακάτω τοποθέτηση του Overeem είναι η πιο κοντινή στο θέμα παίζω και πληρώνομαι και κοιτάω το μέλλον μου: «Ο Lorenzo Fertitta με ρώτησε εάν θέλω να παίξω με τον Cain Velasquez ή τον Andrei. Ο Cain είναι τραυματίας οπότε διάλεξα αμέσως τον Arlovski.»

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr: 

Ο Jon Jones αποκαλεί αστυνομικό στην κάμερα… γουρούνι!

Brock Lesnar: «Μόνη μου παρηγοριά η βότκα και τα παυσίπονα!»

Πόσοι ντόπα πήρε τελικά ο McGregor;

xartis