29/03/2024

Η Ronda Rousey προπονήτρια στο επόμενο TUF με άντρες & γυναίκες μέσα!!!

Μία ακόμη πρωτιά για τις γυναίκες μαχήτριες ετοιμάζεται να βάλει στο βιογραφικό της η πρώτη, και μοναδική σήμερα, πρωταθλήτρια του UFC Ronda Rousey. Σύμφωνα με τον Dana White η Ronda μαζί με την νικήτρια της επερχόμενης μάχης μεταξύ της Cat Zingano και της Miesha Tate θα είναι οι προπονήτριες της επόμενης σεζόν του TUF που μάλιστα, θα περιέχει και γυναίκες και άνδρες μαχητές στην ίδια κατηγορία (135 pounds). Φυσικά θα βγούνε 2 νικητές, ένας από κάθε φύλο, αλλά όπως και να έχει όλο το υλικό μοιάζει εκρηκτικό.

Παρά την αδιαμφισβήτητη αξία της Ronda, θα είναι διατεθειμένοι οι άνδρες μαχητές να την δουν ως προπονήτρια; Επίσης πως θα διαβιώσουν μέσα στο σπίτι άντρες και γυναίκες για τόσες βδομάδες; Έχουμε δεί να γίνονται ένα σωρό παρεκτροπές σε τόσες σεζόν… αυτή τη φορά θα μοιάζει με την φετινή που είναι πιο κόσμια και σοβαρή ή θα έχουμε ένα ακόμη… big brother ….

Η Ronda προέρχεται από την πρώτη της υπεράσπιση του τίτλου ενάντια στην Liz Carmouche ενώ Tate και Zingano θα κοντραριστούν στις 13 Απριλίου.

Με την Tate μάλιστα υπάρχει και αρκετό κακό αίμα αφού από αυτήν πήρε τη ζώνη η Ronda ενώ είχαν τσακωθεί αρκετές φορές… για να δούμε!