30/04/2024

Η Kowalkiewicz «καρφώνει» την συμπατριώτισσα της: Η Jędrzejczyk είναι κακός άνθρωπος

«Πολωνικός εμφύλιος» μαίνεται στις γυναίκες του UFC με την Karolina Kowalkiewicz να παίρνει το μέρος της Rose Namajunas και όχι της συμπατριώτισσας της Joanna Jędrzejczyk. 


Την  Kowalkiewicz είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε στο UFC της Πολωνίας στο Γκντανσκ και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία πολύ προσγειωμένη και χαμηλών τόνων αθλήτρια την οποία μάλιστα λατρεύει το πολωνικό κοινό. Από την άλλη η Jędrzejczyk είναι η απόλυτη σταρ αφού σε κάθε δρόμο μπορούσες να συναντήσεις το πρόσωπο τις σε μαρκίζες να διαφημίζει προϊόντα ενώ έχει γραφτεί μέχρι και βιβλίο για χάρη της.

Η Joanna δεν έχει δείξει ποτέ φιλική στάση προς αντίπαλες αθλήτριες ούτε καν για την συμπατριώτισσα της με αποτέλεσμα η  Kowalkiewicz να την «καρφώνει» λέγοντας πως είναι κακός άνθρωπος και πως πιστεύει ότι η Namajunas θα συνεχίσει να κρατά την ζώνη.

«Είναι σκληρό αυτό που θα πω αλλά νομίζω πως η Namajunas θα κρατήσει την ζώνη. Μου αρέσει πολύ η Rose. Της δίνω τα εύσημα όχι μόνο σαν αθλήτρια αλλά και σαν άνθρωπο. Οι άνθρωποι θα με μισήσουν που δεν υποστηρίζω μία συμπατριώτισσα μου. Αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα. Η Joanna με έχει προσβάλλει σε κάθε της συνέντευξη. Δεν θα την υποστηρίξω επειδή είναι από την Πολωνία. Μου αρέσει περισσότερο η Rose. Η Jędrzejczyk είναι κακός άνθρωπος», κατέληξε.

Η Kowalkiewicz παίζει στις 7 Απριλίου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την αήττητη τον τελευταίο καιρό Felice Herrig στο UFC 223. Μία νίκη μπορεί να την φέρει και πάλι ως διεκδικήτρια της ζώνης στην strawweight κατηγορία.