29/04/2024

«Η Amanda Nunes είναι ο Chuck Liddell με… κλειτορίδα»

Η «φωνή » του οκταγώνου Bruce Buffer παραχώρησε συνέντευξη και ερωτηθείς για το ματς Nunes – Rousey έπλεξε το εγκώμιο της Βραζιλιάνας για την οποία θεωρεί πως θα παραμείνει πρωταθλήτρια για πάρα πολύ καιρό ακόμα. 


Ο κορυφαίος εκφωνητής αγώνων μάχης σε ρινγκ και κλουβιά Bruce Buffer παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη συζητώντας για ΜΜΑ και παρουσίαση. Ο θεαματικός showman μίλησε για την πορεία του στα μαχητικά η οποία γράφει… χιλιόμετρα, όχι από τις παρουσιάσεις μόνο, αλλά και από τις πολλές μάχες που ομολογεί ότι έχει δώσει ο Buffer στους δρόμους.

«Μεγάλωσα με τις μάχες. Γύρω παντού θυμάμαι μάχες. Μπορεί να μην έχω επαγγελματικούς αγώνες, όμως δεν θυμάμαι ούτε κι εγώ πόσες φορές έχω χτυπηθεί στο δρόμο. Ξέρω πως είναι να τρως χτυπήματα στο πρόσωπο. Γι’αυτό παρουσιάζω με τον τρόπο που παρουσιάζω τους μαχητές, γιατί έτσι θα ήθελα να παρουσιάζουν κι εμένα όταν θα έμπαινε σε τέτοιου είδους διαδικασία.»

Όσον αφορά την Ronda ο Buffer είπε πως ήταν ξεκάθαρο ότι η πρώην πρωταθλήτρια ήρθε στο Βέγκας συγκεντρωμένη στο στόχο της όμως δεν ήταν καθόλου διαφορετική σε σύγκριση με τον αγώνα της κόντρα στην Holm.

Σχετικά με την Nunes ο Buffer… πέταξε την ατάκα της χρονιάς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Amanda είναι ο Chuck Liddell με… κλειτορίδα. Ξέρει να κινείται σωστά μέσα στο χώρο της και δεν σου ρίχνει χτυπήματα απλά στο πρόσωπο, αλλά στα περνάει μέσα από το κεφάλι σου.»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Buffer είναι δύο dan στο Tang Soo Do ενώ έκανε αγώνες και στο kickboxing μέχρι που οι γιατροί να τον σταματήσουν εξαιτίας των διασείσεων που υπέστη.