15/05/2024

Η ώρα του CM Punk! (BINTEO)

ekptosi

Ήταν Δεκέμβριος του 2014 όταν ο Dana White, πλάι στον CM Punk (κανονικό όνομα Phil Brooks) , ανακοίνωνε την υπογραφή του σούπερ σταρ του WWE ο οποίος χωρίς κανένα μαχητικό υπόβαθρο, θα ξεκινούσε προετοιμασία για να κάνει το ντεμπούτο του στο UFC!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, 2 εγχειρίσεις, αμέτρητα σκληρά σπάρινγκ απέναντι σε τοπ μαχητές όπως οι Pettis, Woodley στο Rufus Camp, μπόλικη κριτική και 1 πιτσιρικά αντίπαλο έτοιμο να πατήσει πάνω του για να γίνει γνωστός, ο «straight edge superstar» είναι έτοιμος αυτό το Σάββατο να μπει στο κλουβί του UFC 203.

Αν και είναι χρόνια που έχω σταματήσει να παρακολουθώ το WWE, ο Punk από τότε μου φαινόταν πολύ ενδιαφέρων τύπος και μια προσωπικότητα που λείπει από τις ΜΜΑ που μοιράζονται κυρίως ανάμεσα σε φωνακλάδες «νταήδες» (Conor, Diaz κοκ) ή σε λιγομίλητους «martial artists». Δεν είναι τυχαία τα κολλητιλίκια του Punk με τον Sonnen που σε κάποιες στιγμές, όταν άφηνε το κακό κράξιμο στην άκρη, ήταν μέχρι και συμπαθητικά έξυπνος χιουμορίστας. Ο σαρκαστικός μονόλογος του για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην πλούσια πόλη που μεγάλωσε ήταν ένα τέτοιο παράδειγμα.

Η προσωπικότητα του Punk ξεχωρίζει και στο πολύ καλό ντοκιμαντέρ «The Evolution of Punk» που κυκλοφορεί το UFC εδώ και κάτι βδομάδες και το παρακολουθούμε κάθε φορά με προσήλωση. Οι πιθανότητες δεν είναι μαζί του στην μάχη, αφού ο Mickey Gall είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος για αυτό το επίπεδο και με στυλ προβληματικό για τον Punk όμως ελπίζω ο αμερικάνος πρώην σταρ του WWE να κερδίσει. Θα κάνει το UFC πιο διασκεδαστικό.

Υ.Γ. Ο Stipe Miocic μοιάζει κουλ τύπος επίσης, έχει ένα goofy χιούμορ και δεν μοιάζει να παίρνει υπερβολικά στα σοβαρά τον εαυτό του. Είναι πρωταθλητής και το διασκεδάζει!

katsinopoulos-768x230