10/05/2024

Ηθοποιός ο Weidman σε δημοφιλή σειρά! (ΦΩΤΟ)

ekptosiΟ πρώην Middleweight πρωταθλητής του UFC Chris Weidman θα κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη δίπλα στον γνωστό οπαδό του UFC Kevin James και την σειρά «Kevin Can Wait» στο CBS.

O Weidman θα παίξει τον νεαρό και ανερχόμενο αστυνομικό που δουλεύει με τον πρώην συνεργάτη του συνταξιούχου αστυνομικού James με τον οποίο αναπτύσσουν μια κόντρα.  Σύμφωνα με το Hollywoodlife.com:

«O 32χρονος μαχητής του UFC θα παίξει τον Nick, έναν πρωτάρη αστυνομικό που δουλεύει με τον πρώην συνεργάτη του Kevin James. Έτσι δημιουργείται μια ρήξη μεταξύ του Kevin και του κολλητού του αλλά και μια κόντρα με τον νεαρό ικανό αστυνομικό. Ο Kevin ζηλεύει το πόσο καλά τα πάνε οι άλλοι δύο και θέλει να δείξει στον φίλο του τι χάνει.

Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Weidman στην τηλεόραση και σίγουρα παίζει ρόλο ότι τα γυρίσματα γίνονται στην «γειτονιά» του μαχητή του UFC στην Νέα Υόρκη.» 

Ο Kevin James ήταν πρωταγωνιστής σε μια πολύ καλή κωμωδία με το ΜΜΑ στο επίκεντρο και συμμετοχές από ονόματα όπως η Salma Hayek και ο henry winkler, με τίτλο «Here Comes the Boom» ενώ έχει καλέσει πολλές φορές ΜΜΑ μαχητές σε διάφορα project του σαν guest star.

And…. I’m a TV star 😎!!! Was an honor being a part of Kevin James new show @kevincanwaitcbs !! Was such a great time. Can’t wait for you guys to see it. Will be airing soon !

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chris Weidman (@chrisweidmanufc) στις