08/05/2024

Εddie Alvarez: Ανυπομονώ να περπατήσω και πάλι στο κλουβί

Μπορεί το ματς του με τον Dustin Poirier να μην κύλησε ιδανικά και ο Eddie Alvarez να γνώρισε την ήττα, ωστόσο ο συγκεκριμένος αθλητής είναι από εκείνους που αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν.


Μπορεί να το διαπιστώσει κανείς άλλωστε κι από την ανακοίνωση που έκανε μέσω του instagram χθες που αποδεικνύει πως ο Alvarez έχει κι άλλα να δώσει.

«Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες όταν μάχεσαι. Ένας θα χάσει και ένας θα κερδίσει. Γι’αυτό αγαπώ το σπορ. Κριτές, οπαδοί και όλοι οι υπόλοιποι είναι μέρος του δράματος αλλά στο τέλος ένας στέκεται και ένας πέφτει. 

Βγάζω το καπέλο στον Dustin και την ομάδα του, έμειναν ψύχραιμοι στην πίεση και έπαιξαν ωραία.Η ήττα δεν μπορεί ποτέ να σε ικανοποιεί. Δεν χάνω συχνά αλλά όταν γίνεται νιώθω πιο ώριμος. Ευχαριστώ την ομάδα μου, τους προπονητές, την οικογένεια και όσους με στηρίζουν σε αυτό το ταξίδι.

Είμαι ευγνώμων κάθε φορά που μάχομαι και μπαίνω στο οκτάγωνο και ανυπομονώ να περπατήσω ξανά εκεί μέσα. Ευχαριστώ το UFC, είμαι εδώ όχι για να νικάω αλλά για να ψυχαγωγώ», είπε μεταξύ άλλων ο Alvarez.