01/05/2024

Επιτυχημένο το 1ο MMA Challenge – δείτε τα αποτελέσματα

Εξαιρετικά επιτυχημένο κρίνεται εκ του αποτελέσματος το 1ο MMA Challenge αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του fightsports.gr είχε εξαιρετικά ματς αλλά και πολύ καλή συμμετοχή  του κόσμου!

Στα superfights, νικητής ήταν στις ΜΜΑ ο Γιάννης Αρζουμανίδης που υπέταξε στον δεύτερο γύρο τον αντίπαλό του Βίκτωρα Σβετλίνσκιν μετά από ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρώτο γύρο. Με ομόφωνη απόφαση κέρδισε και η Γεϊτσίδου την Δημητρούλα στο kickboxing Superfight.

Η καλύτερη μάχη της βραδιάς φαίνεται να έγινε στον τελικό των -92 κιλών όπου ο Κώστας Κοτσιαντζής πήρε τη νίκη μετά από μία εξαιρετική αναμέτρηση, με τον ελαφρύτερο Ογκανεσιάν να περνάει αρκετά χτυπήματα στην αρχή αλλά να χάνει τη μάχη σιγά σιγά απέναντι στον δυνατότερο και σκληρό μαχητή του Σπάρτακου. Και οι δύο έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Στα -77 κιλά, την πρώτη θέση του τουρνουά κατέκτησε ο Άγγελος Χριστοδουλίδης του Σπάρτακου κερδίζοντας στον τελικό τον Τσαγκαλίδη Δημήτρη. Στα -66 κιλά ο νικητής ήταν ο Τοπαλίδης Δανιήλ.

Τέλος, στο τουρνουά του grappling, μεγάλος νικητής ήταν ο Σάββας Καρυπίδης.

Μείνετε συντονισμένοι για τα επίσημα αποτελέσματα της διοργάνωσης αλλά και βίντεο!