02/05/2024

Επιστρέφει στο UFC ο παικταράς από το Νταγκεστάν!

Ατυχία τέλος για τον πάλαι ποτέ κυρίαρχο και για πολλούς «βασιλιά» της lightweight κατηγορίας του UFC Khabib Nurmagomedov! Τους είχε κερδίσει όλους και βρέθηκε μισό βήμα πριν τη διεκδίκηση του τίτλου από τον πρωταθλητή Pettis. Είχε κερδίσει μέχρι και τον Dos Anjos, τωρινό πρωταθλητή της κατηγορίας και επικείμενο αντίπαλο του Conor McGregro. Όμως, ο εις διπλούν τραυματισμούς στους χιαστούς στέρησε από τον εξαιρετικό αυτό μαχητή τις επιτυχίες που δικαιούνταν.

Δεν το έβαλε όμως κάτω επανήλθε από τους τραυματισμούς και μπήκε σε προετοιμασία! Το UFC αναγνωρίζει την αξία του και τον επαναφέρει στις… μπίζνες πολύ πιθανόν τον Απρίλιο κόντρα στον Tony Ferguson. Ο Ferguson διαθέτει ρεκόρ (20-3) και τρέχει ένα σερί επτά νικών σε επτά παιχνίδια στο UFC, ενώ ήταν να αγωνιστεί στις 5 Μαρτίου, αλλά ο αντίπαλός του Michael Johnson ακύρωσε και παρέα ακυρώθηκε και ο αγώνας.

Να σημειωθεί πως ο Khabib από την πλευρά του έχει να αγωνιστεί από τον Απρίλιο του 2014, τότε που είχε κερδίσει τον Dos Anjos και σε περίπτωση που παίξει τελικά τον Απρίλιο θα μιλάμε για ολική επαναφορά μετά από δύο ολόκληρα χρόνια απουσίας. Ο Nurmagomedov, όχι μόνο στο UFC αλλά και σε ολόκληρη την καριέρα του είναι αήττητος…