16/05/2024

Επικίνδυνα «badass» το UFC 205!

Σόου για τους «άγριους» του UFC roster θα είναι το «205» της Νέας Υόρκης!

Ο Dana White επιβεβαίωσε χθες αυτό που ήξερε την τελευταία εβδομάδα ολόκληρος ο πλανήτης. Ποιο; Μα, φυσικά ότι ο νέος Donald Cerrone θα κοντραριστεί με τον διψασμένο για επιστροφή Robbie Lawler!

O Cerrone δείχνει εξαιρετικός στην welterweight κατηγορία και αποτελεί παράδειγμα πιστού στρατιώτη για το UFC, καθώς είναι πάντα διαθέσιμος για μάχη.

Τον περασμένο Δεκέμβρη ο «Cowboy» έφτασε να διεκδικήσει τίτλο στην lightweight, αλλά ηττήθηκε από τον Dos Anjos.

Ποντάρουμε πως αν κερδίσει τον Lawler τότε θα πάρει την ευκαιρία για ζώνη και στην welterweight. Από την άλλη ο «Ruthless» έχασε πριν από λίγο καιρό τον τίτλο του από τον Tyron Woodley, κάπως ανέλπιστα και έτσι με νίκη κόντρα στον Cerrone είμαστε σίγουροι ότι θα πάει για τη διεκδίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το UFC 205 αναμένεται να είναι εξαιρετικά δυνατό με τις φήμες περί των ζευγαριών να δίνουν και να παίρνουν. Τα στάνταρ της βραδιάς μέχρι στιγμής είναι αυτά:

Tim Kennedy vs. Rashad Evans
Al Iaquinta vs. Thiago
Alves Robbie Lawler vs. Donald Cerrone
LawlerRuthless***Από χθες πάντως κυκλοφορεί σε όλα τα MMA Μέσα της Αμερικής ότι ήδη έχουν υπογράψει για το συγκεκριμένο σόου ο ντόπιος στη Νέα Υόρκη Chris Weidman και ο Yoel Romero. Ένα ζευγάρι με τρομακτικές προϋποθέσεις για ματσάρα.