05/05/2024

Επίσημο: Cormier vs. Johnson στο UFC 210! (ΒΙΝΤΕΟ)

H light heavyweight κατηγορία αποκτά ξανά… κίνηση αφού το UFC πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε τη ρεβάνς τίτλου στο UFC 210 (σ.σ. 8 Απριλίου στο Μπάφαλο) μεταξύ του πρωταθλητή Daniel Cormier και του νούμερο ένα διεκδικητή Anthony Johnson. 


Ο πρώην ολυμπιονίκης και πρωταθλητής της κατηγορίας Daniel Cormier έχει να υπερασπιστεί τον τίτλο του από τις 3 Οκτωβρίου του 2015 κόντρα στον Gustafsson ενώ ένα ματς πριν, δηλαδή τον Μάιο του 2015 είχε νικήσει τον «Rumble» με υποταγή στον τρίτο γύρο.

Από εκείνο το ματς και έπειτα ο Johnson έκανε ολική επαναφορά στις νίκες σημειώνοντας τρεις συνεχόμενες με ΚΟ απέναντι στους Minuwa, Bader και Teixeira.

Το συγκεκριμένο ματς ήταν προγραμματισμένο να παιχτεί στο UFC 206, αλλά τελικά ο Cormier αποσύρθηκε από τον αγώνα λόγω τραυματισμού. Υπενθυμίζουμε πως στο ενδιάμεσο ο «DC» δεν έμεινε άπραγος αφού έπαιξε στο UFC 200 με τον Anderson Silva, χωρίς να πέσει ο τίτλος στο τραπέζι, καθώς όπως όλοι θυμόμαστε ήταν τότε που ο Jones πετάχτηκε εκτός event καθώς ήταν θετικός σε έλεγχο της USADA σε απαγορευμένες ουσίες.

Το UFC, σημειώνεται πως για την ίδια βραδιά στο Μπάφαλο έχει ανακοινώσει και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδια για την middleweight κατηγορία μεταξύ των Weidman vs. Mousasi.

Anthony Johnson vs Daniel Cormier – #UFC187 May 23, 2015 Daniel Cormier def. Anthony Johnson via Submission (RNC) in R3 of 5

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Its A Lifestyle (@thefightbusiness) στις

BREAKING: @DC_MMA vs @Anthony_Rumble 2 headlines #UFC210 in Buffalo!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ufc (@ufc) στις

‪BREAKING: @ChrisWeidmanUFC vs @Mousasi booked for #UFC210 in Buffalo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ufc (@ufc) στις