29/04/2024

«Επέστρεψε» η Ronda με… Harry Potter

Γρηγορότερο ήταν το come back της Ronda Rousey στα social media σε σύγκριση με το πόσο διάστημα έκανε να γράψει κάτι μετά την πρώτη της ήττα από την Holly Holm τον περασμένο Νοέμβριο. Όπως είχε πει και ο Dana παλαιότερα η ήττα από την Amanda Nunes δεν τα καταρράκωσε τόσο όσο τότε στην Αυστραλία. 


Μέσω instagram η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια της bantamweight κατηγορίας και πρώην ολυμπιονίκες δημοσίευση σε γκρι πλαίσιο μία από τις ατάκες που είχε χρησιμοποιήσει η συγγραφέας του «Harry Potter» J.K. Rowling. Η ατάκα λέει χαρακτηριστικά:

«Ο πάτος λοιπόν θα γίνει το πιο σταθερό θεμέλιο για να φτιάξω ξανά τη ζωή μου» χωρίς και πάλι να ξεκαθαρίζει η θρυλική Rowdy αν και εφόσον θα σταματήσει τη σπουδαία καριέρα της.

Αυτό, ναι μεν ήταν το πρώτο «άκουσμα» της Rousey στα social media αλλά υπενθυμίζουμε πως αμέσως μετά την ήττα της από την νυν πρωταθλήτρια Amanda Nunes είχε τοποθετηθεί μέσω του ESPN ευχαριστώντας τους θαυμαστές της που την στηρίζουν ενώ ζήτησε ξανά χρόνο για να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις της.

Η απόλυτη σταρ των ΜΜΑ πάντως είχε λάβει από την πρόσφατη ήττα της 3.000.000 δολάρια εγγυημένα και φυσικά το UFC 207 ξεπέρασε το 1.000.000 σε πωλήσεις PPV που ήταν και το ζητούμενο. Όσον αφορά τώρα τις φήμες που την θέλουν να αποσύρεται κανείς δεν ξέρει τίποτα…