28/04/2024

Εξελίξεις στην συνεργασία της MMA FEDERASYONY και του Street Tactics

Η παγκόσμια Τουρκική ομοσπονδία MMA FEDERASYONU δημιουργήθηκε πριν από δύο χρόνια, έχοντας μια ραγδαία εξέλιξη. Έκτοτε αριθμεί οκτώ εκπροσωπήσεις κρατών όπως Ουκρανία, Σερβία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Ιταλία, Αυστρία, Πορτογαλία και πρόσφατα Ελλάδα με αποκλειστικό εκπρόσωπο τον Head Instructor του Street Tactics Κων/νο Βασιλειάδη.

Ο υπεύθυνος προπονητής της ομοσπονδίας είναι ο Lincon Rodrigues, πρώην αθλητής ΜΜΑ και συναθλητής με τους Anderson Silva, Wanderlei Silva, Shogun Rua, και Fabricio Werdum. Ζει μόνιμα στην Βιέννη και διδάσκει στο Coordinator European Gym. Έχει δώσει δώδεκα σεμινάρια και δύο training camp στην Τουρκία. Πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι ο Ali Arik ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος του Pro Section WMMAF.

H MMA FEDERASYONU έχει διοργανώσει τρία εθνικά πρωταθλήματα εκ των οποίων το ένα είχε διεκδικήσεις ζωνών. Σύντομα αναμένεται επίσκεψη του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της ομοσπονδίας στον εκπρόσωπο Ελλάδος Κων/νο Βασιλειάδη για να συζητήσουν εκτός των άλλων και την διοργάνωση αγώνων στην Ελλάδα αλλά και στα υπόλοιπα κράτη μέλη, ορίζοντάς τον υπεύθυνο για την επιλογή αθλητών από όλη την Ελλάδα. Αναμένεται λοιπόν μια δυναμική και ενδιαφέρον σεζόν για τον Κων/νο Βασιλειάδη και το Street Tactics. Είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων.