30/04/2024

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Ultimate Fighter 20!

Εξαιρετικό ήταν το πρώτο επεισόδιο της 20ης σεζόν του TUF που φέρνει και πολλές καινοτομίες. Όπως έχουμε ξαναπεί αυτή τη φορά συμμετέχουν οι 16 καλύτερες αθλήτριες της strawweight κατηγορίας κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στις προηγούμενες 19 σεζόν του TUF. Έτσι η νικήτρια θα πάρει (για πρώτη φορά πάλι) τη ζώνη της πρωταθλήτριας του UFC σπίτι της!

Άλλη μια καινοτομία είναι ότι το UFC είχε ήδη κατατάξει από 1 έως 16 της συμμετέχουσες βάζοντας στα ζευγάρια να παίξουν: η 1η με την 16η, η 2η με την 15η κοκ σε αντίθεση δηλαδή με τις προηγούμενες σεζόν που οι προπονητές διάλεγαν τα ζευγάρια.

Πρώτο ματς της σεζόν και ένα από τα μεγάλα φαβορί, η Tecia Torres (#3) κλήθηκε να αντιμετωπίσει την άγνωστη Randa Markos (#14) και η έκπληξη δεν άργησε να έρθει αφού η 2η κατάφερε να κερδίσει στον έξτρα γύρο όχι γιατί η Torres ήταν κατώτερη των προσδοκιών αλλά γιατί αυτή έπαιξε εξαιρετικά! Αυτό είναι το πιο σπουδαίο χαρακτηριστικό αυτής της σεζόν. Η γυναικείες ΜΜΑ, εκτός UFC είναι ουσιαστικά αχαρτογράφητες και εκπλήξεις μπορούν να βγαίνουν κάθε φορά! Όπως ήταν η πρώτη σεζόν του TUF ας πούμε.