30/04/2024

Δύο Σαββατοκύριακα σερί με ΜΜΑ φωτιά και φουλ ελληνικό ενδιαφέρον!

Έρχονται δύο Σαββατοκύριακα γεμάτα ΜΜΑ δράση και εγχώρια και εκτός Ελλάδος! Δείτε το πρόγραμμα για να μην χάσετε στιγμή δράσης!

.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου

Το βράδυ του Σαββάτου/ξημερώματα Κυριακής έχουμε το UFC της Βοστώνης. Ακόμη και αν κάποιος συνειδητά θέλει να αγνοήσει τον Conor Mcgregor με τον Dennis Siver (αν και η οργή του δεύτερου ανάβει τα αίματα) , το πραγματικό main event της βραδιάς, ανάμεσα στον Cowboy Cerrone και τον Benson Henderson σίγουρα σας ενδιαφέρει. Αυτή είναι η 3η φορά που θα παίξουν μεταξύ τους και τις προηγούμενες δύο έδωσαν μάχες υποψήφιες για το Hall of fame!

.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου

Την Κυριακή η δράση πατάει ελληνικό έδαφος αφού πραγματοποιείται στο ΘΕΑ Live στην μαρίνα Αλίμου το Cage Survivor 3 με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των εγχώριων ΜΜΑ. Νίκος Σοκώλης, Σταμάτης Μωρούλης, Φωτεινή Κρομμύδα, Γιώργος Πασχαλίδης και φυσικά 4δα στα 77 κιλά που θα δώσει ζώνη με συμμετέχοντες και φαβορί τους Δημαρά, Κατσαρό.

.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου

Το επόμενο Σάββατο είναι το πραγματικό μεγάλο ΜΜΑ γεγονός για την Ελλάδα. Είναι η μέρα που ο Τόνυ Χριστοδούλου θα πατήσει στο κλουβί του UFC στη Σουηδία και θα κάνει ντεμπούτο για όλους τους μαχητές της Ελλάδας. Φυσικά, ενδιαφέρον υπάρχει και στην κορυφή όπου ο Alexander Gustafsson υποδέχεται τον Rumble Johnson σε μια μάχη που θα αναδείξει τον επόμενο αντίπαλο του Jon Jones! Ακριβώς από κάτω τους ο θρύλος Dan Hendeson θα παίξει «μπουνιές» με τον Gegard Mousasi.