03/05/2024

Δεν «χωράει» στην κάρτα του 200 ο Anderson Silva

Ο Anderson Silva έχει να κερδίσει αγώνα από το 2012 και η κυριαρχία του στην middleweight κατηγορία για μία δεκαετία δείχνει να έχει περάσει στο ένδοξο παρελθόν.

Προσφάτως ο Βραζιλιάνος στάθηκε ξανά άτυχος αφού λίγο πριν τη μάχη με τον Uriah Hall μέσα στη πατρίδα του και στα πλαίσια της διεξαγωγής του UFC 198 οι αφόρητοι πόνοι που τον ταλαιπώρησαν έδειξαν πως η εγχείρηση για την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης ήταν τελικά απαραίτητη.

Πράγματι η «Αράχνη» μπήκε στο χειρουργείο και πλέον προπονείται κιόλας, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στην ενεργό δράση και στις νίκες που του λείπουν από το 2012. Στο πλάνο του μάλιστα ο Silva στόχευε να παίξει στο UFC 200, αλλά το σχέδιο του αυτό δεν θα ευδοκιμήσει.

Για το συγκεκριμένο ιστορικό event της 9ης Ιουλίου ο οργανισμός έχει ήδη κλειδώσει σπουδαία παιχνίδια, τα τρία απ’αυτά για τίτλο κιόλας, οπότε η επιστροφή του Silva δεν χωράει στη συγκεκριμένη κάρτα…

Πάντως στις προπονήσεις ο «Spider» δείχνει να μπαίνει μέρα με τη μέρα καλύτερα όποτε δεν αποκλείεται να τον δούμε σ’ένα από τα επικείμενα event του UFC, όπως είναι το 202 ή το 204.