02/05/2024

Δεν έγινε ποτέ πρόταση για το Miocic – Jones

O Stipe Miocic που αναμένεται να αποτελέσει μίας από τις μελλοντικές… ναυαρχίδες του UFC στα βαρέα κιλά πέρασε ένα από τα πιο μυστήρια σαρανταοκτάωρα της ζωής του. Σε πρώτη φάση φλέρταρε με τη διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου κόντρα στον Werdum, λίγο αργότερα έμεινε μόνος στον αγώνα και στη συνέχεια κάποιοι τον είπαν και… κότα.

Ο μάνατζερ του Κροάτη fighter, μιλώντας σε αμερικάνικα Μέσα έσπευσε να λύσει το μυστήριο ξεκαθαρίζοντας κάποια καίρια σημεία της ομιχλώδους ιστορίας.

Σε πρώτη φάση ο Greg Kalikas υπογράμμισε πως ο Stipe δεν είναι «τρελός» για να χάσει την ευκαιρία να παίξει και να διεκδικήσει τον τίτλο της κατηγορίας του. Όσον αφορά τα περί… κότας ο Kalikas αποκάλυψε πως ουδέποτε το UFC προσέγγισε αυτόν ή τον πελάτη του για να τους προσφέρει αγώνα κόντρα στον Jon Jones.

Στα social media προέκυψε πως ο Miocic ήταν αυτός που αρνήθηκε τον αγώνα τον απέφυγε ουσιαστικά χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα και κατά συνέπεια ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για το θάρρος του.

Από την πλευρά του μάνατζερ και συνεπώς του Stipe προκύπτει πως το UFC ουδέποτε πραγματοποίησε πρόταση για αγώνα τίτλου μεταξύ αυτού και του Jones. Το μόνο που είπε το UFC στον Κροάτη είναι να περιμένει και λίγο αργότερα ανακοίνωσε ότι το «UFC 196» αλλάζει main event και βγαίνει και από τα PPVs.