24/04/2024

Δείτε όλη την επίσημη κάρτα αγώνων του CFO!!!

Πριν από λίγα λεπτά δόθηκε στην δημοσιότητα η πλήρη κάρτα αγώνων για το επερχόμενο ΜΜΑ event CFO, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου στη Γλυφάδα στο Κλειστό Γήπεδο «Οδυσσέας Παπαδόπουλος» .

Σε σχέση με την αρχική προκήρυξη βλέπουμε ότι το τουρνουά έγινε οκτώ ατόμων αντί για δεκαέξι ατόμων αφού τραυματίστηκε σοβαρά πριν από λίγες ημέρες ο Αμερικάνος πρωταθλητής του CFA, Lazar Stojadinovic και πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Στη θέση του φαίνεται να μπήκαν περισσότερα superfights.

Μία πρώτη σημείωση για το Matchmaking είναι ότι επιλέχθηκαν μαχητές που παίζουν συνεχώς τα τελευταία χρόνια σε Ελληνικές διοργανώσεις ενώ κάποιοι βρίσκονται και σε φόρμα. Φαβορί για την ζώνη του CFO είναι φυσικά ο Τόνυ Χριστοδούλου αλλά υπάρχουν μαχητές που μπορούν να κάνουν την έκπληξη και σίγουρα το κίνητρό τους θα είναι μεγάλο αφού θα είναι εξαιρετικά σημαντική νίκη στο βιογραφικό τους.

Στα Superfights ξεχωρίζει ο Αλέξης Νικολακόπουλος που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με κάθε μάχη του στις ΜΜΑ αλλά και η Κάλια Κουρούνη που θα επανέλθει στο άθλημα μετά την πρώτη της συμμετοχή πριν από δύο χρόνια στο GFC 2.

Τα εισιτήρια αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες στην τιμή των 15 ευρώ.

CFOFC2