04/05/2024

Δείτε τον τρελό τρόπο που άνοιξε την μάχη ο Werdum!!! (BINTEO)

ekptosiO Fabricio Werdum κέρδισε με ομόφωνη απόφαση τον Travis Browne στο co main event του UFC 203 σε μια περίεργη – περίεργη μάχη!

Καταρχάς, ο τρελό Werdum ξεκίνησε την μάχη με ένα απίστευτο λάκτισμα ίσως τον πιο τρελό τρόπο που έχουμε δει να ξεκινάει κάποιος!

 

.

Στη συνέχεια ο Browne τραυματίζεται στο δάχτυλο και μορφάζοντας το δείχνει στον διαιτητή ο οποίος αντί να σταματήσει τη μάχη και να δώσει νίκη με ΤΚΟ στον Werdum…έδωσε Time out και μετά από 2 λεπτά ξανα ξεκίνησαν! Κάτι που απαγορεύεται προφανώς στο ΜΜΑ.

Σε όλη την μάχη ο Werdum από την μία έκανε κάτι απίστευτες αεροπλανικές κινήσεις, από την άλλη έμοιαζε πιο βαρύς και αργός από ποτέ, βαριανασένοντας από τον πρώτο γύρο ουσιαστικά, κάτι που ήταν εμφανές και στην σωματική του κατάσταση. Βέβαια ο Browne, είτε λόγω του τραυματισμού, είτε για άλλο λόγο, ήταν και αυτός αρκετά κάτω από τα παλιότερα του στάνταρ, όσο και να ούρλιαζε ο προπονητής του στην γωνία…

Ένας προπονητής, ο Edmond Tarveyan που έχει και την Ronda Rousey, που πήγε να τσακωθεί με τον Werdum την ώρα τις ανακοίνωσης του αποτελέσματος!

katsinopoulos-768x230