18/05/2024

Γυναίκες των μαχητικών αθλημάτων που πρέπει να δούμε στο casting του δεύτερου Survivor

H Mαριάννα Καλέργη έκανε το πρώτο βήμα, όμως ο χώρος των μαχητικών αθλημάτων έχει να προσφέρει πολλά μάχιμα κορίτσια. Εμείς σήμερα δίνουμε απλόχερα μία καλή λίστα με τα κορίτσια του χώρου μας που θα πήγαιναν εκεί όχι σαν…Λάουρες, αλλά σαν φαβορί για το έπαθλο. 


Aν κάποια ξέρει τα κατατόπια του Άγιου Δομίνικου, αυτή είναι η Χριστίνα Λιναρδάτου. Κορυφαία αθλήτρια της χώρας μας στην πυγμαχία με καταγωγή από τον τόπο που γίνεται σήμερα το Survivor αν βρεθεί στο δεύτερο cast θα την επιλέξουν με κλειστά τα μάτια.

Η Κορίνα Παπαχρυσάνθου έχει περάσει πολλά… survivor στην Ταϊλάνδη οπότε άλλο ένα δεν θα είναι τίποτα για εκείνη. Μία από τις πιο σκληρές αθλήτριες του χώρου που φαίνεται πως τα ταξίδια και οι αγώνες επιβίωσης της πηγαίνουν πολύ.

Η ψυχή και η αγωνιστικότητα της Χριστίνας Στελλίου είναι κάτι που μπορείς να διακρίνεις βλέποντας την λίγα δευτερόλεπτα μέσα σε ένα παιχνίδι. Είναι πιτσιρίκα, αντέχει σε δύσκολες συνθήκες και πιθανολογούμε πως το Survivor θα ήταν παιχνιδάκι για εκείνη.

Η μικρή της παρέας Ελίνα Καλλιονίδου με τις μεγάλες εμπειρίες όμως και τους αγώνες σε υψηλό επίπεδο, θα περνούσε τα εμπόδια που βλέπουμε σήμερα στο Survivor για πλάκα. Είναι δυνατό κορίτσι, στην ηλικία της σπάει πέτρες μετά χέρια, γιατί όχι και…καρύδες;

#bellatormma #torino #bellator176 #readyforanything

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elina Kallionidou (official) (@elina_kallionidou) στις

Aπό τα πιο γυμνασμένα κορίτσια του χώρου, η Χριστίνα Καμενίτσα δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στο πρώτο Survivor και λογικά θα είναι στις επιλογές και για το δεύτερο. Είναι αθλητική, αντέχει από την στιγμή που μπαίνει στο κλουβί και παίζει ξύλο, οπότε την βλέπουμε μέχρι και μέσα στο έπαθλο.

trust nobody

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Professional MMA Fighter (@_kamenica) στις

Tης αρέσουν οι προκλήσεις της Σοφίας Κάργα και νομίζω θα διαχειριστεί αρκετά καλά το «mediaκο» κομμάτι του παιχνιδιού ώστε να γίνει δημοφιλής παίκτρια. Έχει θέση στο casting του Survivor και θα ήταν μία καλή επιλογή από κάθε άποψη.

Τι ετοιμάζει πάλι αυτός ο άνθρωπος??!!!@rakomeladiko_to_meli ΜΟΝΟ GFC @gfc_greek_fightingchampionship και Ρακομελάδικο το Μέλι @rakomeladiko_to_meli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MMA fighter (@sofiakarga_nord) στις

 

Τι να πει κανείς για την ψυχή και την μαχητικότητα της Μαρίας Σεμερτζόγλου.Η πιο έμπειρη πυγμάχος της χώρας,  διατηρείται χειμώνα- καλοκαίρι σε εκπληκτική κατάσταση και σαν έμπειρη που είναι θα έλυνε και θα έδενε, σε μία ενδεχόμενη συμμετοχή της στο Survivor…

Photo: SportsClick

Tην έχω δει σε αγώνες kickboxing, muay thai, ΜΜΑ μπορεί και πυγμαχίας… Η Χαρά Δημητρούλα έχει το μοναδικό προσόν να προσαρμόζεται εύκολα σε οτιδήποτε. Λίγη πείνα και λίγο τρέξιμο στο Survivor την αντέχει εύκολα.

52.0kg…!!!!Ready for tomorrow!!!💪💪💪🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hara Dimi (@haradimi) στις