11/05/2024

Γνωστό σήριαλ γυρίστηκε στο Pagration Arena

To Pagration Arena έγινε τόπος γυρισμάτων γνωστής σειράς. 


Αναλυτικά: «Ο άντρας των ονείρων μου στο Pagration Arena! Στο Pagration Arena του Παγκρατίου, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς «Ο άντρας των ονείρων μου» που προβάλλεται κάθε απόγευμα στις 17:30, από τo STAR.

Το σενάριο υπογράφουν η Εμμανουέλα Αλεξίου και ο Αποστόλης Τσαούσογλου. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Κιμούλη και της Ρέινας Εσκενάζυ και η καλλιτεχνική επιμέλεια του Άκη Χαραλαμπίδη.
Σύμφωνα με την ιστορία, ο ένας πρωταγωνιστής της σειράς, ο Δημήτρης Λιακόπουλος, επισκέπτεται τη σχολή προκειμένου να ξεκινήσει μαθήματα brazilian jiu jitsu, με εκπαιδευτή τον Βασίλη Θέμη, ενώ ο άλλος πρωταγωνιστής, ο Χάρης Τζωρτζάκης, κάνει ήδη εκεί μαθήματα Μ.Μ.Α., με εκπαιδευτή τον Παναγιώτη Καρμίρη.

Κάποια στιγμή, ύστερα από τις εκρηκτικές προπονήσεις που κάνουν ο καθένας ξεχωριστά στο δικό του άθλημά, οι δυο τους συναντιούνται πάνω στο τατάμι και αποφασίζουν να αναμετρηθούν! Αυτή η αναμέτρηση θα έχει μια αναπάντεχη κατάληξη που οδηγεί και στη λύση του μυστηρίου της σειράς!
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή και τη βοήθεια εκπαιδευτών και μαθητών του brazilian jiu jitsu και του Μ.Μ.Α.

Συγκεκριμένα, έλαβαν μέρος οι αθλητές: Γιώργος Θεοφιλόπουλος, Άγγελος Μαρούδης, Αλέξανδρος Μπόρος, Νίκος Πασχάλης, Γιώργος Πατρελάκης, Κώστας Σεραφής, Σωτήρης Σιλιαχλής, Λουκάς Χριστοφόρου.

Και μιας που το γύρισμα ήταν το πρώτο της καινούργιας χρονιάς, στη διάρκειά του, πραγματοποιήθηκε και το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικής πίτας της σειράς!

Οι σκηνές που διαδραματίζονται στο χώρο της σχολής ξεκινούν από το επεισόδιο 72, το οποίο θα προβληθεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο που οι πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα κατακτούν σιγά, σιγά, τη θέση που τους αξίζει στην τηλεόραση και εντάσσονται στην πλοκή ακόμη και καθημερινών σειρών!

Ευχόμαστε να υπάρξει και συνέχεια με την παρουσία αντίστοιχων σκηνών και σε άλλα σήριαλ…«