05/05/2024

Γιατί ο Messi αρνήθηκε να βγάλει… staredown φωτογραφία με MMAer

O πρώην μαχητής του UFC Ronys Torres βρέθηκε για μερικές ημέρες προετοιμασίας στη Βαρκελώνη και χάρις στις… διασυνδέσεις του δεν έχασε την ευκαιρία να μπει στη «στοά» της μεγάλης Μπαρτσελόνα. Φωτογραφήθηκε με αρκετούς σταρ της ταμπλούχου Ισπανίας, αλλά ο μεγάλος στου στόχος δεν ήταν άλλος εκτός από τον Lionel Messi και μία φωτογραφία σε στυλ face off – staredown.

Πράγματι, με τα κόπων και βασάνων ο Torres έφτασε μέχρι τον Messi, καθώς μπήκε στο προπονητικό κέντρο των Καταλανών, αλλά ο «La Pulga» του έριξε… άκυρο για φωτογραφία με πρότζεκτ «fight». Ο Messi είπε στον Ronys πως ντρέπεται να βγάλει τέτοια φωτογραφία παρ’όλα αυτά τον πλησίασε για κανονική foto και κουβέντα!

Σύμφωνα με τον MMAer o Αργεντινός είχε εξαιρετική συμπεριφορά απέναντί του και μετά τη φωτογραφία άρχισε να τον ρωτάει διάφορα πράγματα, ζητώντας του να του εξηγήσει γιατί τ’αυτιά του είναι παραμορφωμένα.

Αργότερα ο Torres ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν κάλεσε τον Messi να κάνει καμία προπόνηση ΜΜΑ. Ο μαχητής γέλασε με νόημα και απάντησε: «Στο ποδόσφαιρο νικάει πανεύκολα. Σε μία μάχη όμως δεν θα άντεχε ούτε ένα λεπτό.»