17/05/2024

Γιατί ο Ferguson δεν δέχτηκε άλλον αντίπαλο;

Οι όροι που έθεσε το UFC στον Tony Ferguson για αλλαγή αντιπάλου ελέω της απόσυρσης Nurmagomedov δεν έπεισαν τον έτερο διεκδικητή της lightweight ο οποίος αρνήθηκε να παίξει τελικά στο σημερινό σόου. 


Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στο camp του Ferguson πως ο Khabib Nurmagomedov αφυδατώθηκε τόσο πολύ ώστε να κριθεί ακατάλληλος να παίξει σήμερα στο UFC 209 (σ.σ. διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες).

O οργανισμός ξεκίνησε τις διαδικασίες για να βρεθεί η λύση της τελευταίας στιγμής με τον Tony να είναι σύμφωνος να παίξει με άλλον παίκτη.

Eddie Alvarez και Michael Johnson αυτοπροτάθηκαν για τον αγώνα, αλλά τελικά καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν ευδοκίμησε αφού ο Tony Ferguson αποφάσισε να αποσυρθεί και ο ίδιος από την κάρτα του event.

Οι λόγοι για τους οποίους ο «El Cucuy» είπε «όχι» στο UFC τελικά ήτα καθαρά οικονομικοί αφού σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου ο οργανισμός είχε παράλογες απαιτήσεις:

«Ήθελαν να μειώσουν την πληρωμή μου» είπε ο Tony και συνέχισε «δεν ήθελαν επίσης να μου δώσουν αγώνα τίτλου. Δεν προσέφεραν τίποτα παραπάνω απ’αυτά που σας ανέφερα. Το καταλαβαίνω πως είναι επιχείρηση, αλλά εγώ είμαι άντρας. Έχω οικογένεια να στηρίξω και αντιλαμβάνομαι πώς γίνεται η δουλειά. Όλο το πράγμα έγινε χάλια από την αρχή που ο Khabib δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.»

Πέραν των δηλώσεων του Dana (σ.σ. διαβάστε τις σχετικές δηλώσεις) και του Ferguson δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω όσον αφορά το μέλλον του Tony και ειδικά του αγώνα του με τον Nurmagomedov. Σαφώς, νεότερα θα υπάρξουν μόλις ακουστεί το τελευταίο καμπανάκι του… πληγωμένου UFC 209 τα ξημερώματα της Κυριακής, ώρα Ελλάδος.

 

TO LIVE ΤΟΥ FIGHTSPORTS ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ UFC 209

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

Ο Παπαδόπουλος «πουλάει» και το promotion τον θέλει συνέχεια στις οθόνες μας!

ΑΚΥΡΟ το Nurmagomedov vs Ferguson από το UFC 209!

Προσβολές και διάθεση για πολύ ξύλο στο πρώτο faceoff GSP vs. Bisping! (BINTEO)