29/04/2024

Γιάννης Αρζουμανίδης: «Στόχος η πεντάδα στο Παγκόσμιο»

Ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του χτες 7 Ιανουαρίου αλλά ο δις χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής της πάλης Γιάννης Αρζουμανίδης ήταν στο γυμναστήριο αφού ο στόχος των Ολυμπιακών αγώνων του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας είναι μεγάλος και δύσκολος (ρωτήστε και τον Channing Tatum…) και η προετοιμασία ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα με την νέα χρονιά.

Ο νούμερο 1 heavyweight στα MMA rankings του fightsports.gr φαίνεται να βάζει, τουλάχιστον για την ώρα, ως προτεραιότητα το άθλημα στο οποίο έχει γνωρίσει και τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Εφόσον δεν γίνονται σοβαρές προτάσεις εστιάζομαι στην Πάλη προς το παρόν αγωνιστικά, εξασκώντας και διατηρώντας το κομμάτι του ΜΜΑ με τους δασκάλους μου Παπαδόπουλο Βασίλη και Καραϊτη Σωκράτη στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ» μας απάντησε ο ίδιος όταν τον ρωτήσαμε για τα σχέδιά του στο 2015. Αν όμως το ΜΜΑ πρόγραμμά του είναι ακόμη άδειο, το παλαιστικό είναι γεμάτο υποχρεώσεις και στόχους.

«Πρώτο τουρνουά είναι το Grand Prix Γαλλίας που θα γίνει τέλος του μήνα. Απώτερος  φετινός στόχος είναι η πεντάδα στο Παγκόσμιο του Las Vegas το Σεπτέμβριο»  μας είπε.