10/05/2024

Βρέθηκε αντίπαλος για την Cyborg;

Με την featherweight πρωταθλήτρια του UFC, Germaine de Randamie, να φαίνεται ότι δεν θέλει και πολύ να υπερασπιστεί την ζώνη της κόντρα στην Cyrbog (φήμες λένε ότι μπορεί και να αφήσει την ζώνη τελείως) η Cyborg ψάχνει από την αρχή για να βρει νέα αντίπαλο.


Επόμενη στο στόχαστρο της είναι η featherweight πρωταθλήτρια του Invicta Megan Anderson. Η Αμερικανίδα κατέκτησε την ζώνη που άφησε η Cyborg όταν πήγε στο UFC με νίκη επί της Charmaine Tweet τον περασμένο Ιανουάριο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη μάχη και την προκάλεσα και πριν λίγο καιρό γιατί πιστεύω ότι είναι κανονική featherweight» είπε η Cyborg. «Έπρεπε να γίνει αυτή η μάχη νωρίτερα αλλά ο μάνατζερ της μίλησε στο UFC και είπε ότι θέλει περισσότερο καιρό και μάχες. Αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η αληθινή μάχη για την ζώνη στα 66 κιλά. Είναι πιο μεγαλόσωμη από εμένα και νομίζω ότι οι οπαδοί θέλουν να με δουν να αντιμετωπίζω κάποια μεγαλύτερη από εμένα. Αυτή είναι κατηγορία μου και είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω».

Δεν έχει άδικο, μια τέτοια μάχη θα είχε πολύ περισσότερη σημασία να είναι για ζώνη παρά η φάρσα του ζευγαριού Holm – De Randamie που είχε ως στόχο να ακολουθήσει ρεβάνς Rousey – Holm αλλά είδε και τις δύο να χάνουν τα παιχνίδια τους. Η Anderson λέει ότι συμφωνεί πια:

«Ας το κλείσουμε» είπε στον Ariel Helwani. «Ο κόσμος αρέσκεται στο να πηγαίνει στα Μέσα και να λέει ότι θέλει να αντιμετωπίσει την Cyborg αλλά πίσω από τα φώτα αλλάζουν άποψη. Αν θέλει να γίνει αυτή η μάχη και συμφωνεί το promotion ας το κάνουμε».