30/04/2024

Αφιέρωμα στη μάχη του Μιχαηλίδη από το Abu Dhabi Warriors

Την ερχόμενη Τρίτη 24 Μαΐου, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης θα αντιμετωπίσει τον πολύ έμπειρο Ion Pascu (14-5) στο Abu Dhabi Warriors και η διοργάνωση έχει γράψει ειδικό άρθρο για την μάχη τους.

Για τον Pascu τονίζει το σερί 5 νικών του, το παλαιστικό background και την δύναμη των χτυπημάτων του και την εντυπωσιακή νίκη του με ΤΚΟ στο προηγούμενο Abu Dhabi Warriors.

Για τον Μιχαηλίδη λέει:

«Ο πρώτος Έλληνας στο ρινγκ του ADW που έχει το nickname «The Spartan» και προπονείται στην European Fight League Martial Arts Academy – Draculino Team, θα αντιμετωπίσει την πιο σκληρή πρόκληση της καριέρας του μέχρι τώρα. Με μάχες στο King of the Cage και το Bellator ο Μιχαηλίδης θεωρείται ως το πιο καυτό ΜΜΑ όνομα στην Ελλάδα. Θα δούμε από πρώτο χέρι στις 24 Μαΐου τι σημαίνει το «Σπαρτιάτης» για τον Μιχαηλίδη που θα πρέπει να δώσει τα δυνατά του αν θέλει να κάνει την έκπληξη απέναντι στον σκληρό Ρουμάνο.» 

Από ότι φαίνεται οι Άραβες θέλουν αουτσάιντερ τον Έλληνα μαχητή και ελπίζουμε να τους χαλάσει τα προγνωστικά αφού ο Ανδρέας Μιχαηλίδης έχει τα φόντα για πολύ ψηλότερα από το ADW.