03/05/2024

Αυτή ήταν η ασθένεια που κράτησε την Nunes εκτός UFC 213

Ενώ πολλοί υπέθεσαν ότι προβλήματα με το κόψιμο βάρους της ήταν που την ανάγκασαν να μην αγωνιστεί στο UFC 213, τελικά η ασθένεια ήταν διαφορετική.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της, η Nunes πάσχει από χρόνια ιγμορίτιδα που δεν της επέτρεπε να ανασάνει κανονικά ενώ είχε προβλήματα και με την ισορροπία της. Πρόσθεσε επίσης ότι η πίεση που ένιωθε στο κεφάλι της δεν της επέτρεπε να ρισκάρει να δεχθεί γροθιές.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι η πρώτη εξέταση που της έγινε, για την οποία ο Dana White την κατηγόρησε ότι έκανε πίσω παρότι ο γιατρός είχε δώσει το ΟΚ, ήταν μόνο για αφυδάτωση και τίποτα παραπάνω. Είπε ότι αργότερα έκανε αξονική τομογραφία που έδειξε ότι είχε μαζέψει υγρά και της έδωσαν αντιβίωση.

Κλείνοντας υπενθύμισε ότι δεν έχει ακυρώσει ποτέ μάχη, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο που είχε πάει να την δει και επανέλαβε ότι η μάχη θα ξανασυμβεί.

Όσον αφορά τον Dana White, δεν καταλαβαίνω τι κερδίζει σαν επιχείρηση και σαν διοργάνωση όταν τα βάζει δημόσια με τους αθλητές του και τους μειώνει , ακόμη και τους πρωταθλητές. Δηλαδή και δίκιο 100% να είχε, που έχοντας ξαναδεί παρόμοια περιστατικά από πλευράς του στο παρελθόν δεν το πίστεψα ούτε πριν την ανακοίνωση, τι κέρδισε μειώνοντας την πρωταθλήτρια του δημόσια;

Είναι μια συμπεριφορά που δύσκολα θα αλλάξει ο Dana μετά από τόσα χρόνια και είναι λες και τσακώνεται ο ίδιος προσωπικά με τους μαχητές και θέλει να «βγει από πάνω». Τώρα η Nunes, που παρότι είναι ιδιαίτερα επιβλητική πρωταθλήτρια, θα έχει ένα ακόμη εμπόδιο να ξεπεράσει την επόμενη φορά που θα πρέπει να την προωθήσουν για κάποια μάχη.