12/05/2024

Ασυναρτησίες από τον Mayhem Miller για τον αγώνα του στην Ιταλία!

Στην Ιταλία και την διοργάνωση Venator FC θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο πρώην μαχητής του UFC και του Strikeforce, Jason «mayhem» Miller που μετά τις δύο ήττες σερί και το κόψιμο από το UFC είχε πολλά προβλήματα με τον νόμο και ανάρμοστες συμπεριφορές γενικότερα.Τώρα θα αντιμετωπίσει στην Ιταλία τον πρώην UFCer Luke Barnatt και η ανακοίνωσή του για τον αγώνα είναι το λιγότερο ασυνάρτητη… Καταρχάς, προσβάλει μόνος του το μέγεθος της διοργάνωσης ενώ «μπερδεύει» τον αντίπαλό του με τον heavyweight Josh Barnett.

Τώρα… αν το έκανε αυτό πριν 3 χρόνια θα ήμασταν όλοι σίγουροι ότι trollάρει για να τραβήξει προσοχή στον αγώνα…μετά τα όσα έχει κάνει όμως τα τελευταία χρόνια δεν είναι και τόσο σίγουρο.

«Μάχομαι με τον Josh Barnett στις 21 Μαΐου για τον τίτλο του Venator FC ή BC ή DC Comics στην Ιταλία. Θα τον διαλύσω. Το Catch wrestling είναι ένα τίποτα μπροστά στο monkey jiujutsu. Μόλις το ονόμασα. Οπότε δείτε με το FOX Ιταλία ή το ιταλικό FOX ή @$!% στο youporn. Δεν με νοιάζει, είμαι ο Mayhem Miller και είμαι παγκόσμιος ηγέτης στο ΜΜΑ. Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση, ο Josh Barnett μπορεί να πάει να γ@!%^ και θα χάσει στις 21 Μαΐου. »

https://www.youtube.com/watch?v=fXj-E8m-G60

,