03/05/2024

Απεγνωσμένος για street fight με McGregor o Aldo!

Δεδομένο είναι εάν μετά από δέκα χρόνια μακριά από τις ήττες στην πρώτη να στραβώσεις ή και να… σκαλώσεις πολύ άσχημα. Ειδικά δε αν είσαι ο Aldo και χάνεις από τον Conor McGregor σε 13 δευτερόλεπτα και έχεις ακούσει τα πάντα από τον Ιρλανδό πριν τη μάχη θα σου τη δώσει περίεργα.

Στον Βραζιλιάνο την έχει δώσει 100% περίεργα μια και σε νέες του δηλώσεις αναφέρθηκε ξανά σε… street fight με τον πρωταθλητή του UFC. Ο Aldo και παλαιότερα είχε πει ότι θέλει τον McGregor ακόμη και σε μάχη του δρόμου εφόσον το UFC δεν κλείσει τη ρεβάνς.

Πάντως αυτή τη φορά ο Jose ξεκαθάρισε ότι μπορεί και να ανέβει κατηγορία για να πιάσει τον Ιρλανδό. Δεν τον ενδιαφέρουν οι ζώνες ή κάτι άλλο. Το μόνο που ζητάει ο σκληροτράχηλος Βραζιλιάνος είναι η εκδίκηση απ’ότι καταλαβαίνουμε.

Πρώτα πάντως ο «scarface» θα πρέπει να προσπεράσει το εμπόδιο του Edgar στο UFC 200 που γίνεται σε λιγότερο από μία εβδομάδα (σ.σ. 9 Ιουλίου) κι από εκεί και πέρα κι αφού ο McGregor ξεκαθαρίσει με τον Nate Diaz, τότε ίσως να μπουν σε μια σειρά τα πράγματα με τον Aldo.