18/05/2024

Ανακοινώθηκε το μεγάλο ματς Jedrzejczyk vs Namajunas  στις 4 Νοεμβρίου

Το απόλυτο γυναικείο match up μεταξύ της Joanna Jedrzejczyk και της Rose Namajunas, παίρνει σάρκα και οστά στις 4 Νοεμβρίου στην Νέα Υόρκη.


Η Πολωνή θα υπερασπιστεί για έκτη φορά τον τίτλο της στο  Madison Square Garden. Η Jedrzejczyk είναι στο 14-0 και θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ υπεράσπισης της Ronda Rousey μετά τις πέντε νίκες επί των Jessica Andrade, Karolina Kowalkiewicz, Claudia Gadelha, Valerie Letourneau και Jessica Penne.

Η Namajunas μπορεί να έχει το φτωχό 6-3 ως ρεκόρ αλλά για όσους την έχουν παρακολουθήσει είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει δώσει η Πολωνή στην καριέρα της.

Η Thug Rose είναι χρόνια στο…κουρμπέτι και πριν καλά- καλά μπει στο κλίμα είχε χάσει το 2014 από την έμπειρη Esparza αλλά η τελευταία της νίκη με υποταγή στον δεύτερο γύρο επί της  Michelle Waterson, δείχνει τι μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη αθλήτρια, στην καλή της μέρα.

Το UFC 217 έχει ως βασικό παιχνίδι το Michael Bisping vs. Georges St-Pierre αλλά και την τρομερή μάχη Cody Garbrandt vs  T.J. Dillashaw στο co- main event της βραδιάς.