02/05/2024

Αλέξης Νικολακόπουλος: «Δεν κυνήγησα την νίκη στο GFC 5 και για αυτό δεν την απαιτώ»

Απογοητευμένος για την ήττα του στο GFC 5 από τον Χρήστο Πλασάρη αλλά συνάμα αισιόδοξος ότι θα βγεί πιο δυνατός μετά από αυτή τη δοκιμασία, δήλωσε ο Αλέξης Νικολακόπουλος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook λίγες ώρες μετά τη μάχη. Δείτε τί είπε:

«Με την περηφάνια μου πληγωμένη περισσότερο από το πρόσωπό μου (και αυτό είναι αρκετά χτυπημένο) επιτέλους γυρνάω σπίτι μου. Δεν ήμουν σε καλό σημείο για να δω τον αγώνα και η άποψή μου δεν είναι η πιο αντικειμενική, αλλά έχω τις ενστάσεις μου για την απόφαση. Δεν ξέρω αν έχασα έναν γύρο, πόσο μάλλον δύο ή τρεις. Ότι έγινε έγινε όμως και μπορούμε μόνο να μάθουμε από αυτό. Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο από το να νικήσω ήθελα να παίξω ξύλο, γιατί μέχρι τώρα επιτυχώς το απέφευγα και πίστευα ότι βρήκα τον κατάλληλο αντίπαλο για να μου το δώσει… και επιτυχώς μου το έδωσε.

Ξεχνώντας τον βασικό σκοπό που ήμουν εκεί, κατάφερα τον τελικά λιγότερο σημαντικό. Δεν κυνήγησα την νίκη και για αυτό δεν την απαιτώ. Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον αντίπαλό μου Χρήστο Πλασάρη για το δυνατό ματς που μου έδωσε και να τον συγχαρώ για την νίκη του και θέλω να πω ότι από μεριάς μου πως πραγματικά μου άρεσε ο αγώνας μας.
Ευχαριστώ και όλους εσάς που ήρθατε να με υποστηρίξετε με την παρουσία σας. Ευχαριστώ τους δασκάλους μου Μιχάλη Παπαντωνάκη, David Dimopoulo, Βασίλη Οικονόμου που ήταν κοντά μου σε όλη αυτή την πιεστική περίοδο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και να ζητήσω συγγνώμη από τους χορηγούς μου FightersDome.gr  www.shockdoctor.gr και Musclemania Fitness Shop για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αλλά δεν έφερα το αποτέλεσμα που περίμεναν.
Σήμερα απέδειξα στον εαυτό μου ότι αντέχω το ξύλο και τώρα έμεινε να μάθω να αντέχω την ήττα. Δεν μπορώ να πω ότι την χρειαζόμουν αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα παίξει το ρόλο της. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω όσο καλύτερα μπορώ και δεν θα πω ότι θα επανέλθω γιατί δεν έπεσα… απλά συνάντησα στην καριέρα μου κάτι πολύ αναμενόμενο. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας»