03/05/2024

«Αδύναμη η Rousey»

ekptosiΔεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στην Ronda Rousey η Amanda Nunez όταν η πρώτη αρνήθηκε να μείνει στη σκηνή και να πει δύο λόγια μετά την παρουσίαση τους στην ζύγιση του UFC 205.

«Αυτό δεν θα γίνει ποτέ με εμένα. Ο τρόπος που κάθομαι μαζί με τους δημοσιογράφους τώρα θα είναι ίδιος για πολύ καιρό γιατί θα είμαι πρωταθλήτρια για πολύ καιρό. Δεν θέλω να είμαι σαν την Ronda Rousey. Δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν, αυτό δεν βγάζει νόημα. Εγώ θέλω να μιλάω σε όλους, να σταματάω και να βγάζω φωτογραφίες, αυτό σημαίνει να είσαι πρωταθλητής. Τα παιδιά την έχουν ως ίνδαλμα αλλά είναι αδύναμη η Rousey τώρα. Δεν ξέρει πως να συμπεριφερθεί» είπε η πρωταθλήτρια του UFC στους LA TIMES.

Βέβαια αργότερα ο Dana White υπερασπίστηκε την πρώην πρωταθλήτρια του UFC λέγοντας πως δεν έπρεπε να κάνουν δηλώσεις εξαρχής αλλά η παραγωγή του UFC έκανε το λάθος εκθέτοντας την Ronda που έκανε απλά ότι της είχαν πει, δηλαδή να μην μιλήσει.

H Rousey θα αντιμετωπίσει την Amanda Nunes στο UFC 207 στο Las Vegas στις 30 Δεκεμβρίου. Αυτή θα είναι η πρώτη της μάχη μάχη μετά την ήττα από την Holly Holm τον Νοέμβρη του 2015.