06/05/2024

Ήττα για Σίνη στο Μ-1 της Ρωσίας

Πάλεψε σκληρά ο Λεονάρδος Σίνης στην Ρωσία απέναντι στον Vladimir Trusov, ωστόσο γνώρισε την ήττα. Ένα γόνατο στον πρώτο γύρο του στοίχισε, καθώς τον επηρέασε στην όραση. 


Παρά ταύτα συνέχισε τον αγώνα. Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε στην σελίδα του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά για την αγάπη και την στήριξη που δέχομαι σε κάθε αγώνα μου αλλά ένα παραπάνω στον συγκεκριμένο αγώνα που δεν κατάφερα να φέρω την νίκη στην Ελλάδα, κι ομολογώ ότι δεν στεναχωριεμαι καθόλου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ για την ήττα γιατί σε ένα παιχνίδι κάποιος θα κερδίσει κ κάποιος θα χάσει, αυτό που πραγματικά με θλίβει είναι ότι περιμένατε από μένα και ένιωσα να σας απογοητεύω.

Δεν το βάζω κατω, σας χρωστάω νίκη, βασικά νίκες. Για το αποτέλεσμα ευθύνεται ένα γόνατο που πέρασε στο πρόσωπο από τον 1ο γύρο, ο γιατρός ήθελε να κάνει διακοπή αγώνα, έχοντας την όραση μου κατά το ήμισυ στην διάρκεια του αγώνα ήξερα ότι δεν θα είμαι εγώ ο νικητής, αλλά δεν μπορούσα να πάω με τα νερά του γιατρού και να εγκαταλείψω, νομίζω ότι εκεί θα σας απογοήτευα ένα παραπάνω, τουλάχιστον απέδειξα πόσο ανθεκτικός είμαι στο ξύλο και πόσο γουστάρω αυτό που κάνω. Είναι πώρωση το ΜΜΑ όσο έχω εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι. Ραντεβού αύριο Ελλάδα».