17/05/2024

Έτσι το έζησα σαν οπαδός

Η παρουσία του Fightsports.gr στο UFC της Ολλανδίας είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, στα τέσσερα χρόνια ύπαρξης του και κάτι ασύλληπτο για τους δημοσιογράφους που το ζουν. Και ενώ οι συνάδελφοι Μάνος Ναβροζίδης και Χρήστος Μπάρδας έκαναν δουλειά με κάμερα και συνεντεύξεις στους πρωταγωνιστές ακόμα και στα weigh in, κάποιος έπρεπε να βρίσκεται στα περίχωρα για να μετρήσει τον παλμό και τον τρόπο που ζουν, οι φανς του αθλήματος ένα τέτοιο event.

ροντερνταμ

Τα πάντα απόλυτα οργανωμένα όταν φτάσαμε στο γήπεδο Ahoy, με κόσμο να περιμένει στην ουρά τα stare downs μία μέρα πριν από το μεγάλο event. Η ζύγιση ήταν ανοιχτή για τον κόσμο, κι εγώ μαζί με τους υπόλοιπους φανς στριμώχτηκα γεμάτος χαρά και o χρόνος αναμονής, με έκανε περισσότερο χαρούμενο διότι ακόμα και σε μία ζύγιση, η λάμψη του UFC είναι ικανή να σε τυφλώσει. Φτάνοντας στην είσοδο, με απόλυτη επαγγελματικότητα οι σεκιούριτι έκαναν φύλλο και φτερό τους φανς στον έλεγχο. Αφού καταφέραμε να μπούμε σε πρώτο πλάνο η… Monster με τα κορίτσια της, να φωτογραφίζονται με τους φίλους του αθλήματος.

SAM_1988 (600 x 450)

Φτάνοντας στα διαζώματα του γηπέδου, έρχεται το απόλυτο δέος. Ένας χώρος καταπληκτικός, χωρητικότητας 15.000 με φοβερό φωτισμό και κόσμο που ζει και αναπνέει για το μεγάλο γεγονός. Οι αθλητές πρόθυμοι να απαντήσουν ακόμη και σε αυτούς με χαρά, χιούμορ και διάθεση. Ακόμα και οι μεγαλύτεροι σταρς έχουν αποβάλλει το σταριλίκι διότι αυτή είναι μία από τις αρμοδιότητες τους.

Αποθέωση στην είσοδο του Overeem που είναι το main event απέναντι στον Arlovski αλλά και «θόρυβος» από τους Ιρλανδούς οπαδούς που ήρθαν να δουν τον συναθλητή του Conor McGregor, Gunnar Nelson.

Η ζύγιση ολοκληρώθηκε και φεύγοντας από το γήπεδο νιώθαμε γεμάτοι πριν καν δούμε τους αγώνες… Αύριο είναι η μεγάλη μέρα!!!