14/05/2024

«Έσπασε το πόδι του και έχασε την παρθενιά του την ίδια μέρα»

Άπαντες περίμεναν τον Conor McGregor να τοποθετηθεί για τον τραυματισμό του Rafael Dos Anjos αμέσως μετά το περιστατικό. Το UFC και ο Ιρλανδός ορθώς τελικά επέλεξαν η απάντηση στο ζήτημα να έρθει από τον Conor στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Πράγματι, ο «Περιβόητος» μίλησε για το θέμα αλλά εκτός από τον «RDA» πήρε κι άλλους MMAer η μπάλα.

Σε πρώτη φάση ο Conor είπε ότι θα φτιάξει μία δική του κατηγορία για να παίζει και πως δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου μα καθόλου τα κιλά. Είπε πως όπου και να μπει να παίξει οι αντίπαλοι τον προκαλούν και τον βρίζουν και στο τέλος τελικά βγαίνουν εκτός μάχης. Ανέφερε πως είναι συνηθισμένος στο γεγονός.

Παρακάτω όμως ο Ιρλανδός πάτησε γκάζι και ξεκίνησε να πει τα εξής: «Είναι πραγματικά απίστευτο που ο Dos Anjos κατάφερε να σπάσει το πόδι του και να χάσει την… παρθενιά του την ίδια μέρα. Όλοι τους έχουν πληγές, πληγές στο… αιδοίο τους. Το ίδιο και ο Frankie Edgar. Φοβούνται να βάλουν τις ζώνες τους στο τραπέζι. Οι επιταγές έχουν μεγαλύτερη αξία από τις ζώνες».  

Για να συνεχίσει συμπληρώνοντας: «Ο Jose βγήκε και χρειάστηκε δύο μήνες για να φτιάξει το κουράγιο του. Μπορεί τόσο να χρειαστεί και ο Dos Anjos, όμως τέτοιοι τραυματισμοί στο πόδι δύσκολα σε επαναφέρουν. Πρέπει να μάθουν πως όταν παίζεις μαζί μου χρειάζεσαι μετά κοντά στους 10 μήνες για να επανέρθεις. Έσκασα το κεφάλι του Aldo σαν μπάλα του μπάσκετ στο καναβάτσο κι ακόμη δεν έχει συνέλθει. Τα ίδια και o Mendes.»