03/05/2024

Έρχεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου: 

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη διοργάνωση του 28ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο Νίκης 2ου Λυκείου, Αγία Βάρβαρα, Αττικής, από τις 19 έως τις 21 Απριλίου 2024.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος αναδεικνύει τους κορυφαίους αθλητές στην τέχνη του παγκρατίου, έναν αρχαίο αθλητικό αγώνα που συνδυάζει τεχνική, δύναμη και στρατηγική. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγώνες σε διάφορες κατηγορίες και βαθμίδες ηλικίας, προσφέροντας ένα θέαμα αντάξιο του δυναμισμού και της ιστορίας του αθλήματος.

Οι φίλοι του παγκρατίου και οι λάτρεις του αθλητισμού καλούνται να παρακολουθήσουν αυτή την αξέχαστη εμπειρία και να στηρίξουν τους αθλητές τους. Είναι μια ευκαιρία να δούμε αθλητές να αναδεικνύουν την αληθινή τους δύναμη και το πάθος τους για τον αθλητισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων και τις εγγραφές, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας στο www.pangration.org

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ζητήματα ΜΜΕ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο Τύπου μας στο info@pangration.org.

Διεύθυνση: Κλειστό Γήπεδο Νίκης 2ου Λυκείου, Αγία Βάρβαρα, Αττικής

Ημερομηνίες: 19-21 Απριλίου 2024

Ιστοσελίδα: www.pangration.org

Επικοινωνία: info@pangration.org».