18/05/2024

Έξαλλος ο Rockhold με το UFC!

Έξαλλος είναι ο πρώην Middleweight πρωταθλητής του UFC, Luke Rockhold με τον τρόπο που η διοργάνωση διαχειρίζεται το Matchmaking στην κατηγορία του.


Πριν λίγες μέρες ο GSP ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί πριν τον Οκτώβρη ή και αργότερα που σημαίνει ότι ο πρωταθλητής Bisping είναι πολύ πιθανό να περιμένει μέχρι τότε για να υπερασπιστεί της ζώνης του ενώ και η προηγούμενη υπεράσπιση ήταν ενάντια στον Dan Henderson που είναι πολύ χαμηλότερα στα rankings.

Αυτή η τακτική του UFC έχει εξοργίσει πολλούς τοπ Middleweights όπως ο Mousasi και ο Romero αλλά και ο Rockhold.

«H κατηγορία μας είναι καυτή αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για δυνατές κόντρες και αυτοί δεν βάζουν τον πρωταθλητή να αγωνιστεί. Είναι γελείο. Θα περιμένουν αλήθεια μέχρι τον Οκτώβρη για να κάνουν την μάχη με τον GSP;» Είπε στην εκπομπή MMA Hour.

«H διοργάνωση έχει αρχίσει και το χάνει αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω τι έγινε στο παλιό UFC που ο καλύτερος έπαιζε με τον καλύτερο. Αυτό ήταν που έφτιαξε αυτή ην διοργάνωση τώρα είναι απλά show. Απλά φτιάχνουν freak shows. Τι νόημα είναι να υπάρχει πρωταθλητής αν δεν αγωνίζεται;»

Όσον αφορά το δικό του μέλλον, είπε ότι μπορεί αυτό να είναι και εκτός του UFC:

«Δεν υπάρχει νόημα να μείνεις σε αυτή την κατηγορία σε αυτή την διοργάνωση. Είναι απλά μάχες για τα λεφτά. Θα το κάνω κάπου αλλού. Αν με αφήσουν από το συμβόλαιο μου θα βρω μεγάλες μάχες και αλλού. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω τους καλύτερους στον κόσμο και να πάρω τίτλος. Αν δεν υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτό, άσε με να φύγω. Υπάρχου λεφτά και αλλού.»