07/05/2024

Ένα Cage Survivor γεμάτο ιστορίες!

Φέτος είχα την χαρά και την τιμή να σκηνοθετήσω (ως mediahero) για πρώτη φορά, μια σειρά από μίνι ντοκιμαντέρ (Insider) ενόψει του αυριανού Cage Survivor 4 στο κλειστό του Tae Kwon Do. Μια σειρά που είχε την πρόθεση μέσα από τους ίδιους τους διοργανωτές να προβάλει όχι απλές ημερομηνίες και γραφικά αλλά τις ιστορίες των πραγματικών πρωταγωνιστών αυτού του event, των αθλητών και των προπονητών  τους.

Αυτή είναι μια περισσότερο οργανική προσέγγιση στην προώθηση της διοργάνωσης από αυτή που έχουμε συνηθίσει και είναι απαραίτητη στην Ελλάδα όπου ακόμη χτίζουμε τα θεμέλια των μαχητικών αθλημάτων αφού έτσι θα προβάλλουμε ανθρώπους που ο κόσμος θα μπορεί να δεθεί μαζί τους, θα αποβάλει ότι στερεότυπα έχει για τους μαχητές και θα γίνει στο τέλος οπαδός του αθλήματος.

Δεν ξέρω πόσο καλά το κάναμε τελικά αλλά μέσα από την εμπειρία είπαμε αρκετές ιστορίες. Κάποιοι μίλησαν για τις αξίες που θέλουν να μεταφέρουν στα παιδιά τους, έδειξαν ότι οι μαχητές μέσα στο ρινγκ και το κλουβί είναι μαχητές και έξω από αυτό. Κάποιοι έβγαλαν τον πιο εμπορικό τους εαυτό θέλοντας καλοπροαίρετα να απολαύσουν την περιπέτεια της κόντρας με τον αντίπαλο και ας μην υπήρχε καμία κακή πρόθεση από πίσω.

Ελπίζω όσοι τα παρακολούθησαν να το διασκάδασαν και να σας δούμε αύριο στο κλειστό του Tae Kwon Do!

.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ CAGE SURVIVOR INSIDER ΕΔΩ