17/05/2024

Ένα ματς του Χρήστου Πετρούτσου που πρέπει να δεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χρήστος Πετρούτσος αποτελεί το παράδειγμα του Έλληνα μαχητή που αποφάσισε να αφήσει την εν Ελλάδι ζωή του για να προπονηθεί και να ζήσει με τα ευχάριστα και τις αντιξοότητες που προσφέρει η ολλανδική σχολή μαχητικών αθλημάτων. 


Γαλουχημένος στο «Mike’s Gym» ο Πετρούτσος ήταν πεισματάρης και δουλευταράς. Η επιμονή του αυτή δεν άργησε να τον στείλει σε κλουβιά και ρινγκ, δοκιμάζοντας τότε τις ικανότητες του στις ΜΜΑ.

Μην ξεχνάμε ότι στις αρχές του 2000 για το ευρωπαϊκό κοινό και για τον κόσμο γενικότερα οι μεικτές πολεμικές τέχνες δεν ήταν κάτι που άνετα έβλεπες ή τολμούσες να δοκιμάσεις.

Στις δύσκολες λοιπόν εκείνες εποχές ο Χρήστος Πετρούτσος άνοιξε μαχητική κόντρα με τον Fabricio Nascimento.

H πρώτη τους μάχη έγινε στις 26 Φεβρουαρίου του 2005 με τον Βραζιλιάνο να κερδίζει τον Έλληνα MMAer με υποταγή. Άλλωστε, ο Nascimento φτάνοντας πια τις 24 νίκες στην καριέρα του, τις 18 τις έκανε με υποταγή!

Όταν συναντήθηκαν για δεύτερη φορά ο Πετρούτσος τον κέρδισε με ομόφωνη απόφαση των κριτών. Η ρεβάνς είχε γίνει στις 19 Απριλίου του 2008. Το σούπερ στιγμιότυπο αυτής της μάχης ήταν αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο. Ο Βραζιλιάνος έχει «κλειδώσει» το πόδι του Πετρούτσου που μοιάζει πια να είναι από λάστιχο και ο Χρήστος παλεύει σαν «λιοντάρι» για να ξεφύγει και να νικήσει μετά από λίγο.

 

Δείτε το φοβερό παιχνίδι Πετρούτσος vs. Nascimento:

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

Φλοριάν Μάρκου vs Σταμάτης Μπιτάκος: Το φαβορί και ο απρόβλεπτος

Έκλεισε το Μπιτάκος – Μάρκου στο No Limits!

Είναι κακό τελικά ο γονέας να παρακολουθεί τις προπονήσεις του παιδιού του;

UFC 208: Οκτώ νοκαουτάρες των πρωταγωνιστών (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Hoost και Βασιλικός ξανά μαζί μετά από χρόνια: