18/05/2024

Ένας χρόνος ξεκούραση για τον McGregor

Ο Ιρλανδός σούπερ-σταρ του UFC μας είχε προϊδεάσει πως πρόκειται να κάνει ένα δυνατό break από τις μάχες, παρ’όλα αυτά δεν περιμέναμε πως θα μείνει για τόσους πολλούς μήνες εκτός. Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του οργανισμού Dana White. 


Δέκα μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Conor McGregor σύμφωνα με δηλώσεις του Dana White. Ο πρόεδρος τόνισε πως στην προκειμένη περίπτωση ο πιο ακριβός μαχητής του ρόστερ του βάζει πρώτα την οικογένεια και μετά τους αγώνες!

«Δεν θέλει να παίξει τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο. Η κοπέλα του όπως όλοι ξέρετε είναι έγκυος. Ο Conor επέλεξε να μην μπει στη διαδικασία της προετοιμασίας και των ταξιδιών γιατί δεν θέλει σε καμία περίπτωση να της προκαλέσει στρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και λίγο μετά.»

Ο Conor θα παραμείνει εκτός αλλά σίγουρα θα αφήσει ξανά ανοιχτούς λογαριασμούς. Μπορεί το 2015 και το 1016 να ήταν σε τρελή αγωνιστική δράση παρ’όλα αυτά θα τον ζήσουμε ξανά να… παγώνει μία κατηγορία, αυτή τη φορά την lightweight, όπως είχε κάνει με την featherweight.

Από την featherweight θυμίζουμε πως του αφαιρέθηκε προ μερικών ημερών ο τίτλος και δόθηκε στον Jose Aldo. Ο νικητής από το main event του UFC 206 που βρίσκει αντιμέτωπους τους Holloway και Pettis θα κοντραριστεί για το… χρυσάφι με τον Βραζιλιάνο μέσα στο 2017.