04/05/2024

Ένας πραγματικός «NITRO» στο κλουβί του GFC 6!

Τι και αν είχε να μπει στο κλουβί δυόμιση ολόκληρα χρόνια, ο  Νίκος «Nitro» Σοκώλης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση καλύτερος από ποτέ αποδυκνείοντας την τεράστια κλάση του.  Απέναντι σε έναν Γερμανό Benjamin Russ, ο οποίος μπήκε μέσα απόλυτα διαβασμένος και έτοιμος να αποφύγει την όρθια μάχη σε κάθε περίπτωση και να παίξει στο έδαφος, ο Σοκώλης απέδειξε πόσο ολοκληρωμένος ΜΜΑ μαχητής είναι.

Ο Russ δεν προσπάθησε να ρίξει ούτε μια προσποίηση και με το που χτύπησε το καμπανάκι μπήκε κατευθείαν για το double legged takedown και το πήρε εντυπωσιακά πέφτοντας στην full guard του Σοκώλη. Εκεί όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο αφού ο Έλληνας μαχητής παίζοντας με ψηλά την guard και όμορφη τεχνική ήταν πάρα πολύ επικίνδυνος από την πλάτη του.

Σε κάποιο σημείο ο Σοκώλης κατάφερε να ξεκινήσει ένα armbar αλλά το έχασε και ο Γερμανός αμέσως εκμεταλλεύτηκε την στιγμή εκεί και κλείδωσε μια πάρα πολύ επικίνδυνη  kimura, που μας έκανε να ανησυχήσουμε ιδιαίτερα μιας και το χέρι του Σοκώλη γύρισε σε τρελό βαθμό!

Παρόλα αυτά ο «Nitro» άντεξε και κατάφερε και έβγαλε την άμυνα γυρίζοντας το παιχνίδι ξανά υπέρ του και με την επιθετική guard του έκλεισε αυτή τη φορά εντυπωσιακά το armbar και την νίκη στον πρώτο γύρο!

Δείτε στο Extra Round της Τρίτης τις αποκλειστικές δηλώσεις του στο fightsports.gr