19/05/2024

Έκλεισε το Garbrandt vs. Dillashaw!

To UFC ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες πως προπονητές στη νέα σεζόν του TUF που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο θα είναι οι Cody Garbrandt και Tj Dillashaw.


Σε συμπληρωματικό σχόλιο κάτω από την ανακοίνωση για το ριάλιτι το UFC έγραψε πως η ημερομηνία της μάχης του πρωταθλητή Cody με τον διεκδικητή της bantamweight έχει κλείσει και θα ανακοινωθεί όταν υπάρχει οριστική ημερομηνία.

Πάντως, και πριν τη μάχη είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τις συγκρούσεις που θα έχουν οι δύο τους σαν προπονητές στο σπίτι του TUF, καθώς όπως όλοι ξέρουμε έχουν παρελθόν και μπόλικο, όπως όλα δείχνουν μέλλον στη μεταξύ τους κόντρα. Υπενθυμίζουμε πως υπήρξαν και συναθλητές στην ίδια ομάδα, αλλά ο Dillashaw τράβηξε για άλλου…

O Cody Garbrandt έψαχνε ένα μεγάλο παιχνίδι για να βγάλει τα χρήματα που του αναλογούν έλεγε και επίσης σημείωνε ότι ο Tj δεν είναι καθόλου εμπορικός. Το UFC όμως έκανε κίνηση ματ μια και είναι δεδομένο ότι οι δύο άντρες θα… ξεμαλλιαστούν στο TUF οπότε σίγουρα η αγωνία του κοινού για να τους δεις στο κλουβί θα εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης και τις πληρωμές τους φυσικά από τις πωλήσεις των PPV’s.

UFC FN Phoenix: Το «άρρωστο» front kick του Yair στο σαγόνι του Penn (BINTEO)