21/05/2024

Έδιωξαν την Magana από το γυμναστήριο μετά το περιστατικό με την Cyborg!

Η Cyborg χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο την Angela Magana στο συνέδριο αθλητών του UFC πριν από λίγες μέρες κατηγορώντας την για ψηφιακό Bullying λόγω αναρτήσεων της που χλεύαζαν την εμφάνιση της και η δεύτερη προχώρηση σε μήνυση για επίθεση και ξυλοδαρμό.


Μάλιστα κοινοποίησε και κάποιες φωτογραφίας από νοσοκομείο για να δείξει ότι της έκανε ζημιά η Βραζιλιάνα.

Αν και η γενική άποψη είναι κατά της βιαιοπραγίας από την πλευρά της Cyborg, ένα μεγάλο κομμάτι του ΜΜΑ κόσμου όχι μόνο δεν στήριξε την Magana αλλά την κριτίκαρε αυστηρά.

Ο προπονητής της στην ομάδα της Alliance MMA, Brandon Vera, με ανακοίνωση του στο instagram την κατακεραύνωσε και την έδιωξε από την ομάδα:

«Δεν θα το σχολίαζα αλλά…

Εκπροσωπεί (η Magana) ότι είναι λάθος με τον κόσμο σήμερα. Νομίζει ότι δικαιούται τα πάντα, κλαίει και γκρινιάζει για τα πάντα χωρίς να έχει καμία ικανότητα απολύτως. Τελείως ανάξια.Σε ξεσκέπασε για διαδικτυακό Bullying κάποια που δεν περίμενες ποτέ ότι θα την συναντήσεις. Κάνε μου μια χάρη και μείνει μακριά από την Alliance MMA. Νοιώθω και εγώ σαν Bully που το γράφω αυτό αλλά είναι κλασσικό παράδειγμα από το τι πάει στραβά στον κόσμο. 

ΥΓ. Υπάρχει λόγος που κανείς δεν σου συμπαραστέκεται, ούτε οι φιλενάδες σου, συναθλητές σου ή άλλοι μαχητές στο συνέδριο. Σου άξιζε. Όλες οι φωτογραφίες σου από το νοσοκομείο είναι !@#!$ αφού το ίδιο βράδυ πήγες στη συναυλία του Snoop Dog. » 

Την γνώμη του για το θέμα είπε και ο Max Holloway που ήταν παρών στο συνέδριο των αθλητών. Ο νυν διεκδικητής του feathertweight τίτλου είπε ότι με αυτά που έγραψε στο Twitter η Magana έπρεπε να περιμένει απάντηση.

Σύμφωνα με την πρώην συναθλήτρια της στην Alliance Cat Zingano, η Magana, που ήταν πιο παλιά στην ομάδα, προσπαθούσε από νωρίς να προσβάλει και να προκαλέσει την ίδια λεκτικά σε βαθμό που η Cat πήγε να κάνει παρέα με την παλιά της ομάδα για να μην αντιδράσει και ότι όταν έμαθε για το περιστατικό δεν ένιωσε καθόλου έκπληξη ενώ σημείωσε και αυτή ότι παρότι το έπαιξε τραυματισμένη από το χτύπημα το ίδιο απόγευμα ήταν στη συναυλία του Snoop Dog.

Για να δούνε πως θα εξελιχθεί το περιστατικό που το UFC έχει ήδη δηλώσει το ερευνά.