14/05/2024

«Άστεγος» ο Lawler

Ο πρώην πρωταθλητής της welterweight κατηγορίας δεν βρίσκεται πλέον στην American Top Team με τους λόγους της φυγής του να παραμένουν άγνωστοι.


Χάνοντας τη ζώνη του τον Ιούλιο του 2016 από τον Tyron Woodley ο Lawler είχε προγραμματίσει αγώνα με τον Cerrone στο UFC 205, αλλά αποσύρθηκε τελικά επικαλούμενος πως δεν ήταν έτοιμος.

Από τότε ο Lawler δεν έχει κλείσει κανένα παιχνίδι ενώ γενικά είναι πολύ «ήσυχος» στα media αν εξαιρέσει κανείς μια μικρή κόντρα που πέρασε στα… ψιλά με τον Donald Cerrone. Ακούστηκε επίσης πως το UFC του έκανε πρόταση κοντραριστεί με τον Nick Diaz, όμως ο μαχητής από το Stockton είπε «όχι» με τον «Ruthless» να μην αντιδρά.

Ο σκληροτράχηλος fighter ήταν μέλος της American Top Team από το 2012 όταν έφυγε από την πόλη του και το 2014 έγινε ο πρώτος πρωταθλητής της ακαδημίας και παρέμεινε σε αυτή τη θέση για δύο ολόκληρα χρόνια.

Πολλαπλά Μέσα από το εξωτερικό γράφουν ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τόσο με τον Lawler όσο και με την ομάδα, κανένας όμως από τις δύο πλευρές δεν θέλησε να μιλήσει.