29/04/2024

Άκυρο το Rashad vs Kennedy στο UFC 205

ekptosiΜόλις λίγες μέρες πριν το UFC 205 του Σαββάτου, ένα από τα πιο δυνατά ματς μίας ήδη εξαιρετικής Undercard, ακυρώθηκε. Πριν λίγες ώρες το UFC ανακοίνωσε οτι η μάχη του Rashad Evans με τον Tim Kennedy δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά αφού υπήρχε κάποιο, άγνωστο για την ώρα, θέμα με τις ιατρικές εξετάσεις του Evans.

Από ότι φαίνεται δεν θα υπάρξει αντικατάσταση στην κάρτα αν και οι δύο αθλητές θα πληρωθούν κανονικά τις αμοιβές τους. Να τονίσουμε εδώ ότι αυτή θα ήταν η πρώτη μάχη όπου ο πρώην Light Heavyweight πρωταθλητής Evans θα κατέβαινε στα 185 pounds, 9 κιλά κάτω από εκεί που έπαιζε πριν. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν οι ιατρικοί λόγοι είχαν να κάνουν με το weight cutting και την νέα πολιτική του UFC που ελέγχει τους αθλητές πριν τους αγώνες για το πόσο αφυδατωμένοι είναι αλλά δεν θα μας έκανε εντύπωση αν ήταν έτσι.

«Είμαι απογοητευμένος» έγραψε ο Evans. «Είμαι υγιής. Δεν θέλω να ανησυχήσει κανείς για εμένα. Είμαι καλά σωματικά. Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα. Είναι απλά η επιτροπή και οι κανόνες τους. Υποθέτω έχουν μηδενική ανοχή σε τέτοια θέματα. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα στην δική μου θέληση να συνεχίζω να αγωνίζομαι.»