13/02/2026

Ανεβάζει… θερμοκρασίες το MMA Challlenge Pro!

Με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Αρζουμανίδη και Ταξιάρχη Αρχοντή θα πραγματοποιηθεί το επιτυχημένο MMA Challenge Pro. Η διοργανώτρια Αρχή του σόου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τους αγώνες, ενώ αυτή συνοδεύεται και από δύο βίντεο που περιέχουν δηλώσεις των δύο πρωταγωνιστών:

“MMA Challenge Pro 4

Οι αθλητές του MMA στα heavyweight, Αρζουμανίδης Ιωάννης κάτοχος της ζώνης του MMA Challenge Pro και Ταξιάρχης Αρχοντής έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις εν όψει της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο MMA Challenge Pro 4, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 στην Θεσσαλονίκη. Οι δύο αθλητές έδειξαν το σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο και κράτησαν τους τόνους χαμηλά περιμένοντας την βραδιά του αγώνα να περάσουν στην δράση! Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει και για τους δύο αθλητές οι οποίοι ανυπομονούν να ανεβούν στο κλουβί του MCP για έναν δυνατό αγώνα που όλοι θα απολαύσουμε!”

Οι αθλητές του MMA στα heavyweight Ιωάννης Αρζουμανίδης, κάτοχος της ζώνης του #MMAChallengePro, και Ταξιάρχης Αρχοντής έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις εν όψει της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο #MCP4, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στην Πύλη Αξιού.Οι δύο αθλητές έδειξαν το σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο και κράτησαν τους τόνους χαμηλά περιμένοντας την βραδιά του αγώνα για να περάσουν στην δράση. Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει και για τους δύο αθλητές οι οποίοι ανυπομονούν να ανεβούν στο κλουβί του #MMAChallengePro4 για ένα δυνατό αγώνα που θα απολαύσουμε όλοι!

Posted by MMA Challenge Pro on Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

Οι δηλώσεις του Ταξιάρχη Αρχοντή για το #MMAChallengePro4

Posted by MMA Challenge Pro on Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015