Ανακοίνωση No Limits
Ένα αληθινό υπερθέαμα ήταν το No Limits 33 στη Θεσσαλονίκη στη μεγάλη επιστροφή του θεσμού 15 χρόνια μετά όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί η διοργανώτρια Γωγώ Μπιτάκου.
Μάχες που ξεσήκωσαν τους χιλιάδες φίλους της ιστορικής διοργάνωσης που διεξήχθη στο Παλαί ντε Σπορ, στην πιο καυτή έδρα με τα θρυλικά sold out στο παρελθόν, αναδρομή στην εποχή των σταυροφοριών όπως ήταν και όλη η καμπάνια της επικοινωνίας που προηγήθηκε, με Φριζικό άλογο στην έναρξη από Friesian Team , αυθεντική στολή Σταυροφόρου που φόρεσε ο Τζούλιο Ιβανάι και προβλήθηκε στην είσοδο της διοργανώτριας μαζί με τον μικρό γιο του Βασίλη Κακαρίκου, Αλέξανδρο, τραγούδια από την εξαιρετική Βίλλυ Ραζή, χορογραφίες από τη Νινέττα Τζιβάνογλου, φωτορυθμικά, ειδικά εφέ, μουσική από τον Ανδρέα Νικάκη και μια εντυπωσιακή τηλεοπτική κάλυψη από τον Περικλή Παναγιωτίδη.
Οι βασικοί πρωταγωνιστές οι καλύτεροι μαχητές της Βορείου Ελλάδος σε διεθνείς αναμετρήσεις και ένα super Fight για την ζώνη Αλέξανδρος που είναι ο τίτλος του θεσμού έγραψαν ένα χρυσό κεφάλαιο στην ιστορία του No Limits σε ποιότητα, αγωνιστικότητα, τεχνική ,κατάθεση ψυχής χαρίζοντας πλούσιες συγκινήσεις, υπερηφάνια και μοναδικά συναισθήματα.
Όλες οι μάχες ήταν αφιερωμένες στο θρύλο και καλύτερο αθλητή kick boxing από τους κορυφαίους διεθνώς Βασίλη Κακαρίκο που όσοι δεν είχαν θαυμάσει στις αρένες όταν αγωνιζόταν είχαν την ευκαιρία μέσα από την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο να αντιληφθούν το φαινόμενο που αποτέλεσε.
Αφού προηγήθηκαν της επίσημης ενάρξεως διασυλλογικά παιχνίδια από κορυφαίες σχολές της Βορείου Ελλάδος(Gladiators , Fight Room κλπ) και της Λάρισας (glory Fighters), σε παρουσίαση Έλσας Αγοραστού, την επίσημη κάρτα άνοιξε ο 11 χρόνος γιος του Βασίλη Κακαρίκου, Κωνσταντίνος(Κακαρίκος club) απέναντι στον Γιάννη Μπεζανίδη(Golden eagles) σε ένα θεματικό αγώνα Κ-1 rules.
Τη σκυτάλη πήραν δύο εξαιρετικοί πυγμάχοι στον πρώτο τους επίσημο αγώνα στα 79 kg ο Ντάνος Ντούραλη (Παμμαχος) απέναντι στον Οδυσσέα Λουσνιακου (Ζηντιρίδης team) με νίκη του Λουσνιάκου.
Ακολούθησαν οι 4 διεθνείς αναμετρήσεις.
Νίκη με εγκατάλειψη του Βούλγαρου αντιπάλου Jordan Zlatev για τον “Τάισον” της Ελλάδος τον αήττητο πυγμάχο Αρμάνι Ντανιελιάν που επέστρεψε στα ring μετά από πολλά χρόνια απουσίας.
Επικράτηση και για τον Κώστα Παπαδόπουλο (budo fighters) που αγωνιζόταν μόνο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια μετά από δύσκολη μάχη σε Κ-1 στυλ απέναντι στον εκπληκτικό Βέλγο -Κονγκολεζο Kafuti Kianga.
Με 200 αγώνες στο ενεργητικό του ζωντανός θρύλος και ασταμάτητος ο Ελληνογεωργιανος Levan Guruli που αντιμετώπισε νικηφόρα σε συναρπαστική και δύσκολη μάχη Κ-1 τον Τούρκο από Αζερμπαϊτζάν Mubariz Aghamaliyev.
Μετά από μια εντυπωσιακή είσοδο φορώντας το αυθεντικό πουκάμισο Σταυροφόρου και με τη σημαία της Μακεδονίας να τον συνοδεύει ανέβηκε στο ring του No Limits για δεύτερη φορά ο πυγμάχος Νίκος Αβραμίδης γνωστός ως Grexican. Η ομόφωνα νικηφόρα τελικά μάχη του απέναντι στον εκπληκτικό Ουκρανό Αλεξέι Στας που δύο μήνες πριν πολεμούσε στον αληθινό πόλεμο, ξεσήκωσε το κοινό μια και τα δυνατά χτυπήματα σχεδόν βγαλμένα από κινηματογραφική ταινία διαδέχονταν το ένα το άλλο.
Όπως είχε υποσχεθεί τελείωσε τον αγώνα στο στυλ Κ-1 με νοκ άουτ ο αήττητος τα τελευταία χρόνια Γιάννης Εμινίδης (lions academy) απέναντι στο εξίσου φαβορί Λάμπη Δίγκα (Guruli team) σε μια μάχη που έγραψε ιστορία για την έκρηξη την ένταση το πάθος τη μαχητικότητα κρίνοντας το νέο τιτλούχο της ζώνης No Limits(την ζώνη παρουσίασε 15 χρόνια μετά ξανά η Μαρία Σταματοπούλου)αλλά και τον κυρίαρχο στα 65 κιλά στην Ελλάδα μέχρι νεοτέρας διεκδικήσεως.
Στο Αλεξάνδρειο για να τιμήσουν την μεγάλη επιστροφή του θεσμού παρευρέθησαν η αντιδήμαρχος αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, ο π.περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, η δημοσιογράφος και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing Βάσω Οικονόμου, η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου, ο συνιδρυτής του No Limits και παγκόσμιος πρωταθλητής Muaythai Σταμάτης Μπιτάκος, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Muaythai Μικαέλα Κολιοπούλου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής jiu jitsu Γιώργος Κατσινόπουλος, ο κάτοχος πολλών διεθνών διακρίσεων στο kickboxing Γιάννης Στοφοριδης, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο manager και φωνή του No Limits στην περιγραφή των αγώνων Γιώργος Περγιάλης, ο συνθέτης-στιχουργός Μίλτος Ιωαννίδης, ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης και πολλοί καταξιωμένοι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης που στήριξαν την διοργάνωση.
Και αυτή τη φορά συνεχίστηκε η καμπάνια του θεσμού μαζί με την Αστέροδεια κατά της έμφυλης βίας με σύνθημα στην Αγάπη δεν χωράει Βία.
Την διαχείριση κοινού ανέλαβε ο Φώτης Μπινόπουλος (S4 Guards Security) , τεχνικός υπεύθυνος ο Σωτήρης Συρόπουλος, υπεύθυνη ροής η Πόλυ Μαριόγλου.
Το show παρουσίασε όπως πάντα η Γωγώ Μπιτάκου.
* Φωτογραφίες Νίκος Παπαδόγλου
**(Mua Μαρία Σπυροπούλου & hair artist Think Silver)
***Χορηγία ασθενοφόρου Vita Cura Ambulance